Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI ÖZHASEKİ ŞANLIURFA STANDINDA

YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI ÖZHASEKİ ŞANLIURFA STANDINDA
18.11.2021
A+
A-

YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI ÖZHASEKİ ŞANLIURFA STANDINDA
Ankara Millet Bahçesinde düzenlenen festivalde Şanlıurfa standına ilgi her geçen gün artıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin standını ziyaret eden Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Başkan Beyazgül ile bir süre sohbet ederek projeleri hakkında bilgiler aldı. Özhaseki Balıklıgöl minyatürüne ise hayran kaldı.

16-21 Kasım 2021 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Türkiye’nin dört bir tarafından Belediyelerin katıldığı “Yerel Yönetimler Gençlik Tam Bana Göre Festivali” tüm hızıyla devam ediyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Bilim Teknoloji ve Girişimcilik Ödülü” ile ödüllendirilmesiyle Ankara’da başlayan Şanlıurfa rüzgârı Büyükşehir Belediyesinin standına ziyaretçi akınıyla sürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu stantta yapılan çalışmalar, projeler, yöreye özgü sıra geceleri, yöresel ikramların yanı sıra dünyanın en büyük doğal açık hava akvaryumu olan Balıklıgöl’ün minyatürü de bulunuyor.
İçerisine balıkların da konulduğu minyatür standı ziyaret edenler tarafından oldukça beğenilirken henüz Şanlıurfa’ya gelememiş ve Balıklıgöl’ü görmemiş ziyaretçiler Ankara’da minyatür Balıklıgöl’deki balıklara yem atma fırsatı da buldu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki de beraberinde AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu ile birlikte festival alanına gelerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin olduğu standı ziyaret etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün eşlik ettiği ziyaret sırasında Şanlıurfa’da yapılan çalışmalar, projeler ve hizmetler Özhaseki’ye aktarıldı.

Şanlıurfa’ya özgü çiğköfte ikramının da yapıldığı stantta Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu bir süre standa gelen ziyaretçilerle sohbet ederek fotoğraf çektirirken stantta yoğrulan çiğköfte ziyaretçilere ikram edildi.

REKLAM ALANI