Vladimir Yakushev: Zaferin 80. Yıldönümü Yılı etkinlikleriyle genç neslin eğitiminin temellerini atıyoruz
2025,
Genel Konsey Sekreteri, Birleşik Rusya’nın anma etkinliklerine tüm parti kurumlarının katılacağını vurguladı
Zaferin 80. yıl dönümü dolayısıyla hem federal düzeyde, hem Moskova’da, hem de bölgelerde pek çok etkinlik düzenlenecek. Vladimir Yakushev, “Zaferimiz” organizasyon komitesi toplantısında yaptığı konuşmada , sadece başkentte değil, ülkenin herhangi bir yerinde nitelikli bir şekilde düzenlenmesine dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.
“Gazilerimizi onurlandırıyoruz. Arkada, hastanelerde çalışanlar. Elbette bugün diğer askeri çatışmaların, mahalli savaşların, özel askeri operasyonların katılımcılarından bahsediyoruz. Tüm bu kategorilerin mutlaka kapsanması gerekmektedir. Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri, “Tüm etkinliklerin iyi düşünülmüş, organize bir şekilde, çok yüksek kalitede, yüksek düzeyde gerçekleştirilmesi gerekiyor” dedi.
Ayrıca bu tür büyük çaplı anma etkinliklerinin aynı zamanda gençlere yurtseverlik eğitimi vermeyi amaçladığını vurguladı.
Vladimir Yakushev, “Bir yandan gazilerimize ‘teşekkür ediyoruz’ diyoruz, diğer yandan da doğal olarak genç neslin eğitiminin temellerini atıyoruz” dedi.
Konuşmacı
Yakuşev Vladimir Vladimiroviç
Yakuşev Vladimir Vladimiroviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Yakuşev
#OrganizasyonKomitesiZaferimiz
#BüyükZafer
#bölgeler
#olaylar
Kamuoyunun kabulü
Bir itiraz oluşturun
kaynak:https://er.ru/activity/news/vladimir-yakushev-meropriyatiyami-v-god-80-letiya-pobedy-my-zakladyvaem-fundament-v-vospitanie-podrastayushego-pokoleniya
BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET BEGİT `TEN 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI
ASKA GRUP TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI
M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI
AĞRI İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI MEHMET NURİ SAMANCI `DAN 10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJI
Participation of the Minister of Foreign Affairs in the C5+5 Meeting
Participation of the Minister of Foreign Affairs at the 32nd OSCE Ministerial Council Meeting