Vali Karaloğlu’ndan “Aman Dikkat” Uyarısı
Vali Münir Karaloğlu, son 15 günde kent genelinde artan koronavirüs vaka sayıları nedeniyle “Aman Dikkat” uyarısında bulundu.
Vali Karaloğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, salgın sona erene kadar belirlenen ve uygulaması oldukça basit olan maske, mesafe ve temizlik kuralına herkesin dikkat etmesinin önemine değinerek, şunları kaydetti:
“Sevgili Diyarbakırlılar; Aman Dikkat! Maalesef, son 15 gün içinde, pozitif vaka sayımız 100 binde 20’lerden 100 binde 60’lara çıktı. Evet, havalar ısınıyor, herkes kendini dışarı atmak istiyor ancak, Hep beraber sağlığımızı korumalıyız.”
“Aman Dikkat, Mavi olmak için kurallara titizlikle uyalım”
Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs salgınıyla ilgili il bazlı açıklamalarında, Sarı kategoride orta riskli kentler arasında yer alan Diyarbakır’da, vatandaşlara yönelik bilgilendirme çalışmaları da aralıksız devam ediyor.
Salgının, kentte sosyal yaşamı kesintiye uğratmaması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi için hatırlatma amaçlı olarak geçen hafta kentin çeşitli noktalarındaki billboardlara “Aman Dikkat, Mavi olmak için kurallara titizlikle uyalım” afişleri asıldı.
Ayrıca, vatandaşın daha dikkatli davranmalarını sağlamak amacıyla el broşürleriyle bilgilendirme yapılacak.
Kaynak:http://www.diyarbakir.gov.tr/vali-karaloglundan-aman-dikkat-uyarisi
Bilim insanları, milletvekilleri ve bölgesel parti şubelerinin sekreterleri, Birleşik Rusya ön oylaması için belgeleri sunuyorlar
Ryazan bölgesindeki Birleşik Rusya üyeleri, çocuklar ve yetişkinler için eğlence etkinlikleri düzenledi
Orenburg bölgesinde, Birleşik Rusya “Zemsky Postacısı” yarışmasının sonuçlarını açıkladı
Ryazan bölgesinde, Birleşik Rusya üyeleri kadınlar için bir öz tanıtım semineri düzenledi
В Рязанской области единороссы оргазовали для женщин семинар по самопрезентации
KRAL GAZETECİ ABDULLAH YİĞİT `TEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI