
Sporun Birleştirici Gücü Üzerine Önemli Görüşme
Uluslararası Sporcu Sendikası (US-SEN) Genel Başkanı Bekir Ayaz, toplumun sosyal ve siyasal dinamiklerine duyarlılığı ile tanınan Metin Külünk’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette, sporun toplum üzerindeki etkisi, gençlerin spora teşvik edilmesi ve Türkiye’nin uluslararası spor sahnesindeki etkinliğinin artırılması gibi konular ele alındı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, sporun sadece fiziksel bir aktivite olmanın ötesinde, toplumsal kalkınmanın, kardeşlik ve birlik ruhunun temel taşı olduğu vurgulandı. Bekir Ayaz, US-SEN olarak sporun evrensel birleştirici gücünü kullanarak gençleri destekleme, sporcu haklarını koruma ve bölgesel kalkınma projelerine öncülük etme vizyonlarını paylaştı.
Sayın Metin Külünk, sporun toplumu bir arada tutan önemli bir unsur olduğunu belirterek, US-SEN’in yürüttüğü çalışmaları takdir ettiğini dile getirdi. Özellikle, gençlerin spora yönlendirilmesi ve sporun değerler eğitimiyle iç içe geçerek bir medeniyet inşası aracı olarak kullanılması gerektiğini ifade etti.
Toplantıda ayrıca, Türkiye’nin spor diplomasisi ve bölgesel iş birlikleri konusundaki potansiyeli, sporun uluslararası barış ve diyalog ortamına katkıları gibi başlıklar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. Bekir Ayaz, sporun hem bireyleri hem de toplumları birleştirme gücünü en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.
Ziyaret sonunda, karşılıklı iyi niyet dilekleri sunulurken, spor alanında ortak projelerin geliştirilmesi ve bu doğrultuda iş birliğinin artırılması yönünde temennilerde bulunuldu.
Abdullah YİĞİT-İSTANBUL

Birleşik Rusya, partinin elektronik ön oylamasını izlemek için bir durum merkezi başlattı

Михаил Осеевский: Ростелеком будет круглосуточно обеспечивать информационную безопасность предварительного голосования «Единой России»

Birleşik Rusya’nın elektronik ön oylaması başladı

Kalmıkya’da “Ulusal Temizliğin Özellikleri” Tüm Rusya kampanyası “Birleşik Rusya”nın desteğiyle gerçekleştirildi

Алексей Саклаков, депутат заксобрания Забайкальского края – к годовщине освобождения Мариуполя: За три года специалисты восстановили более 40 объектов социальной инфраструктуры

SPOR ANAYASADA OLMAZSA, GELECEĞİMİZ EKSİK KALIR