
Uluslararası Sporcu Sendikası (US-SEN) Genel Başkanı Bekir Ayaz, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyelerinin nazik daveti üzerine bir araya gelerek sendikanın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Görüşme sırasında Uluslararası Sporcu Sendikası Genel Başkanı Bekir Ayaz, US-SEN’in ulusal ve uluslararası düzeyde yürüttüğü projeler, sporcuların haklarını koruma konusundaki çalışmaları ve sporun farklı alanlarında gerçekleştirdiği girişimler hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Toplantıda spor dünyasındaki güncel gelişmeler de ele alınırken, sporcuların ekonomik, sosyal ve hukuki haklarının korunmasına yönelik ortak çalışmalar yapılabileceği değerlendirildi.
Nazik davetleri için Kaya Enişte ve Nihat Tokat’a teşekkür eden Ayaz, spor camiası ile iş birliği ve dayanışma içinde olmaya devam edeceklerini belirtti.
Bu buluşma, spor dünyasında dayanışma ve iş birliği açısından önemli bir adım olarak değerlendirilirken, US-SEN’in Türkiye’deki spor yapılanmalarına yönelik ilgisini bir kez daha ortaya koydu.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Ilham Aliyev received ICESCO Director-General

Helsinkidə azyaşlı soydaşlarımıza milli musiqimizə həsr olunan dərs keçirilib

«Единая Россия» организовала благотворительный концерт в Измайловском Кремле в честь бойцов СВО

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Murmansk’ta judo, sambo ve grekoromen güreşte bölgesel yarışmalar düzenleniyor

Birleşik Rusya, Lugansk’ta çocuklar için bir eğlence programı düzenledi

Активисты «Молодой Гвардии Единой России» представили школьникам Казани музей СВО