Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

ÜNLÜ İŞ ADAMI SİYASETÇİ MEHMET TAŞ `DAN 11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ MESAJI

ÜNLÜ İŞ ADAMI SİYASETÇİ MEHMET TAŞ `DAN 11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ MESAJI
11.10.2021
A+
A-

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Taş , “Bugün, 2011 yılında gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda Türkiye, Peru ve Kanada’nın girişimleriyle kabul edilen 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü.

Ülkelerin geleceği olan çocuklarımızın özellikle de kız çocuklarımızın desteklenmesi, güçlendirilmesi ve onlara yatırım yapılması son derece önemlidir. Bu amaçla yola çıkılarak yapılacak her yatırım özellikle kız çocuklarına karşı ayrımcılık ve şiddet sarmalının kırılması için atılmış önemli bir adım olacaktır. Kız çocuklarımızın insan haklarından tam ve etkili bir şekilde yararlanmaları için herkesin üzerine düşen vazifeyi en etkili şekilde yerine getireceğini umuyor ve yaşamın onların gülücükleriyle anlamlı olduğunu vurgulamak istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, kadına şiddetin ve çocuk istismarının yaşanmadığı bir dünya temennisiyle 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nü kutlar, anne ve babalarına mutlu günler

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI