Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Ülke çapında bir milyondan fazla hane, sosyal ek gazlaştırma programı kapsamında gaz aldı

Ülke çapında bir milyondan fazla hane, sosyal ek gazlaştırma programı kapsamında gaz aldı
14.09.2024
A+
A-

Ülke çapında bir milyondan fazla hane, sosyal ek gazlaştırma programı kapsamında gaz aldı
2024

Bu, Başkan Vladimir Putin’in Birleşik Rusya’nın sahalara ücretsiz gaz dağıtımı konusunda değişiklik yaptığı yasayı imzaladığı 2021 yılından bu yana bölgelerde uygulanıyor.
Gazprom’un bildirdiğine göre, gazlaştırılmış yerleşimlerdeki 1,3 milyon hane için ek gazlaştırma teknik olanağı sağlandı.

Tıp ve eğitim kurumları ek gazlaştırma için 787 sözleşme imzaladı, bunların yarısından fazlası – 430 – tamamlandı.

En yoğun akaryakıt dağıtım istasyonlarının verimliliğini artırmak amacıyla bu yılın sekiz ayı boyunca 12 istasyonun teknik donanımları gerçekleştirildi.

Sosyal gazlaştırma programı, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Birleşik Rusya’nın sahalara ücretsiz gaz dağıtımı hükmünü değiştirdiği bir yasayı imzaladığı 2021 yılından bu yana bölgelerde uygulanıyor . Programa katılım için Devlet Hizmetleri portalı ve MFC şubeleri, Gazprom Mezhregiongaz abone noktaları ve gazlaştırma operatörlerinin web siteleri aracılığıyla başvuruda bulunabilirsiniz.

Devlet başkanı ayrıca bölgelere, gaz ekipmanı satın alma ve iş için çeşitli kategorilerdeki yararlanıcılara en az 100 bin ruble tutarında sübvansiyon sağlama talimatı verdi. Bunlar arasında, “Birleşik Rusya” Genel Konseyi Sekreteri’nin önerisi üzerine (yetkilerin uygulanması sırasında – editörün notu), Genel Konsey üyesi Andrei Turchak , SVO katılımcılarını da içeriyordu.

Cumhurbaşkanı adına sosyal gazlaştırma programı sınırsız hale getirilerek sosyal tesislere genişletildi. Ayrıca artık SNT’ye kadar genişleyecek – Vladimir Putin bunu Federal Meclis’e hitaben yaptığı konuşmada söyledi.

Nisan 2024’te Başbakan Mihail Mişustin , sosyal gazlaştırma programını bahçecilik ortaklıklarını da içerecek şekilde genişleten bir kararname imzaladı.

#sosyal gazlaştırma
#ev sahipliği
#sosyal nesneler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/bolee-milliona-domovladenij-po-vsej-strane-poluchili-gaz-po-programme-socialnoj-dogazifikacii

, , , , , , , , ,

REKLAM ALANI