Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, 1 Mayıs İşçi Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Beşiktepe yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi.
“Ülkemizin bugün elde ettiği ekonomik gücün gerçek sahibi bunda emeği ve alınteri olanlardır. Her geçen gün daha da gelişen ve güçlenen Ülkemizin gelişmesinde bu güce ihtiyacımız vardır. Emek ve alın teri değerlidir; sahip çıkmamız gerekir.
Emek ve alın terleriyle hayatını kazanarak, İlimizin ve Ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlayan tüm işçi ve emekçi çalışanlarımızın “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
TURAN BİRLİKLERİ TEŞKİLATI İÇ ANADOLU BÖLGE BAŞKANI VE ANKARA İL BAŞKANI MEHMET SALİH CAN`DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları ile Kalaşnikof Şirketi arasında işbirliği anlaşması imzalandı.
KLARNET VE ARABESK AYNI SAHNE’DE HALİS GÜRKAN KIRANKAYA VE CANSU SOYLU ‘DAN UNUTULMAZ GECE
TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA`DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Selçuk Yoğurtçuoğlu Suriye’de Umut ve Rehabilitasyon Hamlesi
Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Atasoy `dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı