
Türkiye`nin ekonomik sivil toplum kuruluşlarından biri olan Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 86. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı
Başkan Beşiktepe, mesajında şu ifadelere yer verdi:
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Büyük Komutan, Müstesna Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 86. yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.
Atatürk; bir milletin topyekûn istiklal mücadelesi verdiği bir dönemde azmi, cesareti ve ferasetiyle milletine liderlik eden büyük bir komutan ve aynı zamanda büyük bir devlet adamıdır. O, bağımsızlığımız yolunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak, kurduğu Cumhuriyetle birlikte ülkesinin ve milletinin her alanda ilerlemesi için yılmadan çaba göstermiştir. Onun önderliğinde Anadolu topraklarından yükselen bağımsızlık ve özgürlük meşalesi, yaşamına sığdırdığı büyük başarılar tüm dünyada pek çok topluma da örnek olmuştur.
Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve milletimizin unutulmaz lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle yad ediyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Birleşik Rusya, Hantı-Mansiysk Özerk Okrugu’nun Kondinsky bölgesinde genç futbolcuların karşılaşmasını destekledi

Çelyabinsk’te SVO gazileri ve aileleri Birleşik Rusya programı “SVOI BUSINESS” kapsamında eğitim aldı

Halil Karakeçili: Karakeçili Yörük Türkmen Şenliği 4–5 Ekim 2025’te Şanlıurfa’da

Birleşik Rusya, Ulyanovsk’ta mobil tıbbi muayeneler düzenledi

«Молодая Гвардия Единой России» подписала соглашения о сотрудничестве с промышленными и образовательными организациями Самарской области

Birleşik Rusya ve MGER gönüllüleri, Astrahan’da çöken bir binanın mağdurlarına yardım ediyor