Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

TÜMKİAD DÜNYAYA AÇILIYOR

TÜMKİAD DÜNYAYA AÇILIYOR
01.07.2021
A+
A-

TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu, başarılarıyla sıkça isminden söz ettirmeye devam ediyor.Tanrıkulu,21 ilde başkalığı bulunan TÜMKİAD’ı Türkiye’nin saygın STK’ları arasına sokacaklarını söyledi.

TÜMKİAD ’ı yurt içi ve yurt dışında zirveye taşımak için bir belediye başkanı gibi çalışan Nihat Tanrıkulu,81 ilde başkanlıklarını açmak için kolları sıvadı. İstanbul Ticaret odası’nda 10 temsilcilerinin bulunduğunu dile getiren Başkan Nihat Tanrıkulu, ’Dünyanın birçok ülkesinde de temsilcilikler açmak için girişimlerimiz sürüyor. Hedefimiz STK gücünü Türkiye’ye kazandırmak. Bunu da başaracağız. 2 dudağıyla devletine zarar veren değil, vatanını ,devletinin uğruna kanını dökecek, vatanı ve bayrağı için yeri gelince canını verecek, cepheden kaçan, ülkesinden kaçan değil, tüm zorluklara karşı ülkesinde olacak insanlar saflarımızda yer alacak. Ülkemizin yeni yüzlere, isimlere ihtiyacı var’ dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,