Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Tüm dünyada online alışveriş rakamları büyümeye devam ediyor

Tüm dünyada online alışveriş rakamları büyümeye devam ediyor
23.11.2021
A+
A-

Kasım Ayı İndirim Günleri’nde ParamKart Rekor Kırdı

11.11’de İşlem Hacmini 24 Kat Artırdı

Finansal teknoloji sektörünün lideri Param, 11.11’de ParamKart ile yapılan işlem adedi ve hacimlerini açıkladı.
E-ticaret başta olmak üzere kasım ayı indirim günlerinde zirve, 11.11 olarak adlandırılan 11 Kasım tarihinde görüldü.
Param, ParamKart ile 11.11 tarihinde yapılan alışverişler ile işlem hacmini 11.11.2020 tarihine göre 24 kat artırdı.
Dijital dönüşüm ve pandeminin etkisiyle alışveriş alışkanlıkları değişen tüketiciye, kolay ve hızlı hizmet veren Param, 2021 yılında finansal teknoloji sektöründe zirveye yerleşti. E-ticaret başta olmak üzere alışverişte yılın en hareketli günlerinin yaşandığı kasım ayında da önemli bir büyüme kaydetti.

11.11 tarihinde yapılan alışverişler ile ParamKart, işlem hacmini geçen senenin aynı dönemine göre 24 kat artırdı. Tüm iş yerlerinde geçerli olan anında nakit iade kampanyası ile ParamKart kullanıcılarına rekor iade yapıldı.

ParamPOS’un işlem adedi Kasım ayı ilk 10 güne göre 11 kasımda %147 artarken cirosu da %100 arttı.

Emin Can Yılmaz: ‘’Hedefimiz 2024 yılına kadar bankalar dahil tüm finansal kuruluşlar sıralamasında ilk 10’a girebilmek’’
Türkiye’nin ilk fintech şirketi olarak sektöre öncülük etmek gibi bir sorumluluklarının olduğunu belirten Param Kurucusu Emin Can Yılmaz, “Teknolojik gelişmeler ve pandemi ile tüketici alışkanlıklarında önemli değişiklikler oldu. Tüm dünyada online alışveriş rakamları büyümeye devam ediyor. Bizler de en önemli ürünlerimizden olan ParamKart tarafında işlem hacmi, işlem adedi ve ciro bazında geçen yıla ve hatta bu yılın ilk dokuz ayına kıyasla kasım ayında önemli bir büyüme kaydettik. E-ticaret başta olmak üzere önemli kampanyaların yapıldığı kasım ayı için biz de hazırlıklarımızı çok önceden tamamladık. Kullanıcıların ihtiyaçlarını sürekli analiz ediyor ve bu doğrultuda kampanyalarımızı hayata geçiriyoruz. E-ticaret siteleri ve markaların indirimlerinin yanı sıra biz de 11.11 tarihine özel bir kampanya hazırladık ve bu kampanya ile işlem hacmimizi geçen senenin aynı dönemine göre 24 kat artırdık. Finansal teknoloji sektörünün geleceğini belirlerken büyüme grafiğimizin sürdürülebilir olmasına önem veriyoruz. Sektörde ilk sırada yer almaya devam edeceğiz; ana hedefimiz ise 2024 yılına kadar bankalar dahil tüm finansal kuruluşlar sıralamasında ilk 10’a girebilmek’’ dedi.

PARAM Hakkında:

Türkiye’nin ilk elektronik para ve ödeme sistemleri kurucusu TURK Elektronik Para AŞ (Param)

ParamPOS, ParamKart, ParamKredi ve ParamOS ürünleriyle kurumsal (B2B) ve bireysel (B2C) müşterilerine uçtan uca finansal hizmetler sunuyor. Mastercard, Visa, TROY ve Discovery lisansına sahip ilk elektronik para şirketi olan Param, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) üyeliğine kabul edilen ilk ödeme şirketi unvanını elinde bulunduruyor.

REKLAM ALANI