Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Karaköprü Belediyesi açtığı stantla yerini aldı

Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Karaköprü Belediyesi açtığı stantla yerini aldı
03.12.2021
A+
A-

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ TRAVEL TURKEY İZMİR FUARINDA YERİNİ ALDI

 

İzmir’de düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Karaköprü Belediyesi açtığı stantla yerini aldı. Fuarda özellikle mini ada robot vatandaşlardan büyük ilgi alırken, standı ziyaret eden vatandaşlara nar suyu ikram ediliyor

 

Karaköprü Belediyesi ilçeyi büyük fuar ve festivallerde tanıtmaya devam ediyor. İzmir’de 15. kez düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresinde Karaköprü Belediyesi stant açarak ilçenin tanıtımını gerçekleştiriyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde dünyanın ve ülkenin her yerinden turizm profesyonellerini bir araya getiren, Türkiye’nin en büyük uluslararası turizm platformu olan fuarda, Karaköprü’de yapılan projeler ve ilçenin tanıtımı gelen misafirlere yapılıyor.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de fuarı ve stantları ziyaret ederken, fuarı ziyaret eden vatandaşlarla da sohbet etti. Karaköprü Battani Bilim Merkezinde bulunan mini ada robot da ziyaretçilerden büyük ilgi topladı. Ayrıca fuarı ziyaret eden 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı, mevcut Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de Karaköprü Belediyesi standını ziyaret etti.

 

2-4 Aralık tarihleri arasındaki 15. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı yarın da ziyaretçilerini ağırladıktan sonra sona erecek.

 

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

 

REKLAM ALANI