Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

TRABZON’UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ

TRABZON’UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ
14.10.2021
A+
A-

TRABZON’UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İskele Caddesi, Gazipaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Maraş Caddesi, Kunduracılar Caddesi, Pazarkapı Mahallesi ve Uzunsokak’ta devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Zorluoğlu, bu süreçte bizlere sabır gösteren vatandaşlarımıza ve esnafımıza teşekkür ediyorum dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentin bu güne kadar ki en büyük yatırımlarından biri olan Ortahisar İçme suyu temini projesi kapsamında, İskele Caddesi, Gazipaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Maraş Caddesi, Kunduracılar Caddesi Pazarkapı Mahallesi ve Uzunsokak’ta ki yürütülen alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Zorluoğlu’na TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Öztürk, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Gürcan Başar ile ilgili daire müdürleri eşlik etti. Başkan Zorluoğlu çalışmalar hakkında ilgili amirlerden bilgi aldı.
ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Uzunsokak, Kahramanmaraş Caddesi, Gazipaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi boyunca yürütülen altyapı çalışmalarının bittiğini belirten Başkan Zorluoğlu, “Bu bölgede uyguladığımız çok özel planlamalar sonucunda altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi titizlikle üst yapı çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu çalışmalar tamamlandığında inanıyoruz ki Trabzon’un çehresi çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.
Pazarkapı Mahallesinde Başkan Zorluoğlu ile bir araya gelen vatandaşlar ise, “Yaptığınız iş çok kıymetli ve çok yerinde. Yıllarca paslı borulardan sular içmişiz. Az bir yağmurda her yeri sel alıyordu. Koordineli ve titiz çalışmalarınız sonucunda bu sıkıntıların çoğunu aştınız. Size ve ekibinize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Kaynak:https://www.trabzon.bel.tr/haber-detay.aspx?id=33215

REKLAM ALANI