Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Teşkilat zirveye oturdu

Teşkilat zirveye oturdu
06.04.2021
A+
A-

Teşkilat, Total’de 11.92 izlenme oranı, AB’de 13.76 izlenme oranı, ABC1’de ise 14.16 izlenme oranıyla tam anlamıyla zirveye yerleşti.

TRT 1’de yayınlanan Pazar günlerinin lideri olan Teşkilat dizisi, dün akşam (4 Nisan Pazar) yayınlanan beşinci bölümüyle de milyonları ekran başına kilitledi ve reytinglerin zirvesine yerleşti.

Teşkilat, Total’de 11.92 izlenme oranı, AB’de 13.76 izlenme oranı, ABC1’de ise 14.16 izlenme oranıyla tam anlamıyla zirveye yerleşti.

‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #Teşkilat etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu.

 Teşkilat dizisinin beşinci bölümünde neler oldu?

Zehra, Hakkı ve Pınar; Hulki’nin başarılı hamlesiyle polislerden kaçmayı başardı ve  son anda diplomatik bir krizin önüne geçildi. Bomba yüklü araçta tutsak olan Serdar tuzaktan kurtulmak isterken çatışma çıktı. Bombalı saldırı planını Hulki bozdu ancak Fadi’nin eline esir düştü.

Ekip Hulki’yi kurtarmak için seferber oldu

Serdar, Zehra, Hakkı ve Pınar, Adem’in yardımıyla Ankara’ya döndü. Fadi, eyleminin arkasındaki gerçeği gözler önüne seren videonun Türk istihbaratının elinde olduğunu öğrenince çılgına döndü. Hulki’nin telefonundan Mete Bey ve ekiple iletişime geçen Fadi, görüntülerin karşılığında Hulki’nin hayatını öne sürdü. Bunun üzerine ekip Hulki’nin hayatını kurtarmak için seferber oldu.

Leyal yakalandı Fadi çıldırdı

Serdar, Ankara’ya dönüşünün ardından sevgili rolüne döndü ancak bu kez Ceren’in gönlünü alması kolay olmadı. İkisi de rollerine devam ettiler. Ceren kaprisli ve mutsuz sevgili rolüyle, Serdar’ı yalancılıkla suçlayıp ona inanmadığını söyledi.

Fadi, teşkilata karşı Hulki’yi elinde tutmanın keyfini sürerken, Leyal’in Ankara’da olduğundan haberdar olan ekibin akıl dolu hamlesi tüm dengeleri değiştirdi. Leyal Türk istihbaratının eline geçmesi Fadi’yi çok kızdırdı. Leyal’in kimliğinin ortaya çıkmasına Ceren’in neden olduğunu düşünen Fadi, Mervan’a da Ceren’in hesabını kesmesi için emir verdi. Deşifre olduğundan şüphelenen Ceren, kendisine yapılan saldırıdan kurtulmayı başarsa da yolun sonuna geldiğini fark etti. Ceren ortadan kaybolmak için tüm hazırlıklarını tamamladığı bir sırada, Serdar’ın kapıya gelmesiyle büyük bir şok yaşadı.

Yeni Bölüm Merakla Bekleniyor

Başarılı prodüksiyonu, zengin oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesi ile ekranlarda fark yaratan Teşkilat’ın 11 Nisan Pazar günü saat 20.00’de yayınlanacak olan 6. Bölümü heyecanla bekleniyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI
ETİKETLER: