Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL `DEN YENİ NORMALLEŞME AÇIKLAMASI

TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL `DEN YENİ NORMALLEŞME AÇIKLAMASI
26.06.2021
A+
A-

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu (TARIMKON ) Genel Başkanı Hakan YÜKSEL, 1 Temmuz’dan itibaren sokağa çıkma kısıtlamalarının tamamen kaldırılacak olması Yurt geleninde tüm kesimlerin yüzünü güldürdü.

Yüksel, Salgından en çok zarar görenlerin Turizm, Esnaf ve Çiftçiler olduğunu belirten Yüksel, salgın nedeniyle bir buçuk yıldır sıkıntı çeken Turizm, Çiftçi ve Esnafın 1 Temmuz itibariyle rahat bir nefes alabileceğini söyledi.

Sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılacak olmasıyla birlikte toparlanma sürecinin başladığını söyleyen Yüksel, alınan kararı oldukça olumlu ve sevindirici bulduklarını ifade etti.

Sokağa çıkma kısıtlamalarının tümüyle kaldırılacak olmasının çok olumlu bir karar olduğunu belirten Yüksel, bu karar ile tüm kesimlerin büyük sevinç yaşadığına dikkat çekti.

TARIMKON Olarak “Kısıtlamaların tamamen kaldırılması bizim için olumlu bir gelişmedir”
“Bu açıklamaya göre insanlar tatil programını yapacaklardır, işini ve gücünü bu sürece göre ayarlayacak ve önümüzde yaklaşan Kurban Bayramı’mız var. İnsanlar normalleşme sürecini ve eskiye dönüşü özledi. İnşallah tekrar eski günlere döneceğiz.” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI