US-SEN Genel Başkanı Bekir Ayaz, sporun birleştirici gücünden yararlanarak Diyarbakır’da düzenlenecek olan Tahir Elçi Barış Kupası için önemli temaslarda bulunacak.
Önümüzdeki günlerde, Birleşmiş Milletler Spor Kalkınma ve Barış Ofisi (UNOSDP) yetkilisi Wilfried Lemke ile İsviçre’nin Cenevre şehrinde bir araya gelecek olan US-SEN Genel Başkanı Bekir Ayaz, bu görüşmede Tahir Elçi Barış Kupası’nın detaylarını paylaşacak ve destek talebinde bulunacak.
Bu önemli organizasyonun, bölgede barışın ve kardeşliğin pekiştirilmesi açısından büyük bir adım olacağı vurgulandı. US-SEN’in, spor aracılığıyla toplumlar arası diyaloğu güçlendirme hedefi doğrultusunda atılacak bu adım, Diyarbakır halkı başta olmak üzere geniş bir kitleyi kapsayacak.
US-SEN Genel Başkanı Bekir Ayaz’ın UNOSDP yetkilisi Wilfried Lemke ile gerçekleştireceği görüşmenin ardından, Tahir Elçi Barış Kupası’nın detayları kamuoyu ile paylaşılacak. Organizasyonun, sporun evrensel diliyle barışın inşasına katkı sunması hedefleniyor.
Haber Merkezi-Ankara
Владимир Якушев: «Единая Россия» провела предварительное голосование в 17-й раз
Denis Pushilin: Donetsk Halk Cumhuriyeti sakinleri, Birleşik Rusya’nın ilk ön seçimlerinde yüksek bir katılım gösterdi
Денис Пушилин: Жители ДНР показали высокую явку на первом предварительном голосовании «Единой России»
Pavel Malkov: Ryazan bölgesinde Birleşik Rusya ön seçimlerinin organize bir şekilde yürütülmesi, ön seçim örgütlerinin yeniden yapılandırılmasıyla kolaylaştırıldı
Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya 17. kez ön oylamayı gerçekleştirdi
Павел Малков: Организованному проведению предварительного голосования «Единой России» в Рязанской области помогла перезагрузка первичек