
US-SEN Genel Başkanı Bekir Ayaz, sporun birleştirici gücünden yararlanarak Diyarbakır’da düzenlenecek olan Tahir Elçi Barış Kupası için önemli temaslarda bulunacak.
Önümüzdeki günlerde, Birleşmiş Milletler Spor Kalkınma ve Barış Ofisi (UNOSDP) yetkilisi Wilfried Lemke ile İsviçre’nin Cenevre şehrinde bir araya gelecek olan US-SEN Genel Başkanı Bekir Ayaz, bu görüşmede Tahir Elçi Barış Kupası’nın detaylarını paylaşacak ve destek talebinde bulunacak.
Bu önemli organizasyonun, bölgede barışın ve kardeşliğin pekiştirilmesi açısından büyük bir adım olacağı vurgulandı. US-SEN’in, spor aracılığıyla toplumlar arası diyaloğu güçlendirme hedefi doğrultusunda atılacak bu adım, Diyarbakır halkı başta olmak üzere geniş bir kitleyi kapsayacak.
US-SEN Genel Başkanı Bekir Ayaz’ın UNOSDP yetkilisi Wilfried Lemke ile gerçekleştireceği görüşmenin ardından, Tahir Elçi Barış Kupası’nın detayları kamuoyu ile paylaşılacak. Organizasyonun, sporun evrensel diliyle barışın inşasına katkı sunması hedefleniyor.
Haber Merkezi-Ankara

Birleşik Rusya’nın desteğiyle SVO Kahramanı’nın anısı Balaşiha’da ölümsüzleştirildi

При поддержке «Единой России» в Балашихе увековечили память Героя СВО

В Жигаловском районе Иркутской области по народной программе «Единой России» отремонтировали детский сад

İrkutsk bölgesinin Jiglovski ilçesinde, “Birleşik Rusya” halk programı kapsamında bir anaokulu yenilendi

Murmansk bölgesinde Birleşik Rusya projesi “SVOI Biznes” katılımcıları girişimciliğin temellerini öğrendiler

В Мурманской области участники проекта «Единой России» «СВОй бизнес» познакомились с основами предпринимательства