Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Şöhret Memmedov’dan bir hit daha ”O Sensen” çok konuşulacak 

Şöhret Memmedov’dan bir hit daha  ”O Sensen” çok konuşulacak 
07.05.2021
A+
A-

Şöhret Memmedov’dan bir hit daha

”O Sensen” çok konuşulacak 

Şöhret Memmedov’dan bir hit daha ”O Sensen” çok konuşulacak

Şöhret Memmedov, en son yayınladığı ”Öptüm Nefesinden”in müzik listelerindeki iddialı yükselişi ve güçlü başarısının ardından yeni şarkısı ‘O Sensen’i sevenleriyle buluşturdu.

Sözü müziği Dildara Eyubova ve Şöhret Memmedov imzası taşıyan şarkının düzenlemesi ise Farşid Milanı’nın.

“Sevginize ve desteğinize güveniyorum” diyerek sosyal medyasında yeni şarkı paylaşımını yapan Şöhret Memedov, şarkısıyla ve özgün altyapısıyla dinleyicisinin yüreğine dokunacak.

“Öptüm Nefesinden” şarkısıyla Türkiye’de ve Azerbaycan’da milyonlara ulaşan Azeri sanatçı Şöhret Memmedov, ülke olarak içinden geçtiğimiz zorlu karantina sürecinde hız kesmeden üretmeye devam ederek yeni şarkılarını müzikseverlere sunacak.

Mustafa Ceceli ve Ekin Uzunlar’ın iş birliği ile yayımlanan “Öptüm Nefesinden” şarkısı ile büyük beğeni toplayan Şöhret Memmedov, yaz aylarına girerken aşkı en derin haliyle notalarında anlatırken klibindeki samimi halleri de izleyicisini etkileyecek.

Şöhret Memedov’un, WediaCorp Music etiketiyle yayınlanan ”O Sensen” isimli tekli çalışması, video klibiyle Şöhret Memedov Youtube kanalında yayında!

MUSTAFA DENİZ-İSTANBUL

REKLAM ALANI