Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

SMA TİP TALHA’NIN YAŞAMA UMUDU OLUN!

SMA TİP TALHA’NIN YAŞAMA UMUDU OLUN!
13.10.2021
A+
A-

SMA TİP TALHA’NIN YAŞAMA UMUDU OLUN!

Eriyen Kaslarına İnat; Işıl Işıl Gözleri ile Savaş Veren Talha Çınar Taztepe 8 Aylıkken Başladığı Mücadelesine Destek Bekliyor. Talha’nın Yaşamak İçin Zolgensma İlacını Alması Gerekiyor. Şuan 18 Aylık 2 Yaşını Doldurmadan İlacına Kavuşmalı! Zolgensma %95 Oranında İyileşme Sağlıyor. Başaran Bir Çok Bebek Gibi Ne Yazık ki  Hayatını Kaybeden Bebeklerimiz de Oluyor. Talha Yaşasın, Talha Büyüsün,Sağlıkla Büyüsün İstiyoruz. Her Anne Baba Gibi… Aslında Fazla Birşey İstemiyoruz, Evladımıza Sağlık Bulma Peşindeyiz. Zolgensma İlacı İçin Dubai’den Aldığımız Fiyat Teklifi 18.000.000 TL!

Açıklama yok.
Hak Verirsiniz ki Kolay Kolay Toplanabilecek Bir Para Değil Ama Biz İnanıyoruz Başaracağız; Oğlumuzu Yaşamına Kavuşturacağız. Bunun İçin Herkese İhtiyacımız Var,Çok Kişiye İhtiyacımız Var, Çok Kişinin Az Desteğine İhtiyacımız Var; Size İhtiyacımız Var!

Umuda Yolculuğu Sırasında Elinden Tutabilecek Bir Çok Gönüllü Abla ve Abilere İhtiyacı Var.  Bir Hayat Hikayesinin Kahramanı Olmak Sizin Elinizde. Talha  Desteklerinizi Bekliyor.

İnstagram @sma.talha
VALİLİK İZİNLİ İBAN
Yapı Kredi Bankası
TR56 0006 7010 0000 0077 6442 92
Gülnisa Taztepe
Onur Taztepe 0552 448 50 04

Açıklama yok.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI