Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Popun yeni yıldızı: Nergiz

Popun yeni yıldızı: Nergiz
13.11.2021
A+
A-

Yılın son hiti
Nergiz’den

Popun yeni yıldızı: Nergiz

Pop müzik dünyasına yeni bir yıldız doğuyor. 2021 yılının son hiti, Nergiz’den geliyor. “Devire Devire” çok yakında dijital platformlarda olacak.

Nergiz, müzik tutkunu genç bir isim. Yıllardır şarkılar söyleyen genç yetenek, etkileyici sesini daha geniş kitlelere ulaştırmak için harekete geçti. Çok sayıda ünlü şarkıcının aranjörlüğünü ve vokal koçluğunu yapan Ödül Erdoğan’la çalışan Nergiz, ilk single’ını hazırladı. Söz ve müziği Melis Kar’a ait “Devire Devire”, 2021 yılının son hiti olacak.

KIŞA DAMGA VURACAK

“Devire Devire” ile pop müzik dünyasına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Nergiz, hem şarkısıyla hem de klibiyle bu kışa damgasını vuracak. Müzikonair etiketiyle çok yakında dijital platformlarda yayınlanacak şarkı, eğlence kulüplerinin de vazgeçilmezleri arasına girecek.

 

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI