Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

“Paylaşmanın ve ihtiyacı olan insanlarımıza yardım etmenin mutluluğu tarif edilemez”

“Paylaşmanın ve ihtiyacı olan insanlarımıza yardım etmenin mutluluğu tarif edilemez”
11.01.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Toplumsal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nafi Ölmez ve beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü. “Özveriyle çalışan insanlarımızı her zaman takdir ediyorum”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar kabuldeki konuşmasında, kendisine yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Her zaman halkın içinde olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar; Kıbrıs Türkü için ve bu topraklarda özgürce yaşayabilmek için ülkemize yapılan yatırımların çok önemli olduğunu ve özveriyle çalışan insanlarımızı her zaman takdir ettiğini sözlerine ekledi.

“Paylaşmanın ve ihtiyacı olan insanlarımıza yardım etmenin mutluluğu tarif edilemez”

Halkla bir bütün olarak onların sıkıntılarını, dertlerini, ihtiyaçlarını karşılamak için yapılan her şeyin ne kadar anlamlı ve değerli olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Tatar; “Dernek olarak yaptığınız bütün faaliyetleri destekliyor ve takdir ediyorum. Bütün bunlar, karşılık beklemeden yapılan hayırlı çalışmalardır. Eğer varsa dağıtıp paylaşmanın ve ihtiyacı olan insanlarımıza yardım etmenin mutluluğu tarif edilemez. Maddiyat bir yere kadardır. Karşı tarafa, ihtiyacı olanı verebilmek, onları mutlu etmek çok güzel bir duygudur. Biz, Anavatan Türkiye’nin desteğiyle birçok özveride bulunarak bir cumhuriyet kurduk. Başarımızın değerini biliyoruz. Sosyal sorumluluk anlamında yaptığınız çalışmaların hayırlara vesile olmasını temenni eder başarılar dilerim” dedi.

KKTC Toplumsal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nafi Ölmez de yaptığı konuşmada; Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a, kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek derneğin kurulma amacının birlik, beraberlik ve dayanışma olduğunu dile getirdi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-kktc-toplumsal-dayanisma-ve-yardimlasma-dernegi-baskani-9294

REKLAM ALANI