Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Oğuzhan Koç, ‘Sonbahar-Kışa girerken hep slow şarkı çıkarıyorum

Oğuzhan Koç, ‘Sonbahar-Kışa girerken hep slow şarkı çıkarıyorum
15.12.2021
A+
A-

‘Bulutlara Esir Olduk’, ‘Beni İyi Sanıyorlar’, ‘Küsme Aşka’, ‘Yok Sanayım’, ‘Sükut-u Hayal’, ‘Kendime Sardım’, ‘Bence De Zor’ adlı şarkılarıyla müzikseverlerin kalbinde yer edinen Oğuzhan Koç yeni şarkısı “Aşkın Mevsimi” ni önceki akşam Hype Campus’te ekip arkadaşları ve dostlarına verdiği bir parti ile tanıttı.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'AŞKIN MEVSİMİ' görseli olabilir

Söz ve müziği kendisine ve Çağrı Telkıvıran’ a düzenlemesi ise Çağrı Telkıvıran‘a ait olan yeni şarkısı “Aşkın Mevsimi”nin klibini geri sayımla YouTube ‘da açan Oğuzhan Koç, ‘Sonbahar-Kışa girerken hep slow şarkı çıkarıyorum. Bu yılda geleneği bozmayalım dedik. Güzel bir ayrılık şarkısı. Umarım herkes beğenir. Herkes kendinden bir şey bulacağı bir şarkı. ‘ dedi. Şarkı yazarken hayatın tamamı kendi başımıza gelenlerden, başkalarının hayatları diyen Oğuzhan Koç, ‘Sokakta yürürken bile hüzünlü bakıştan bir şarkı yazabilirim.’ diye konuşan Koç, yeni şarkısı için Üç adam ve sevgilisi Demet Özdemir’in onayı olmadan olmayacağını belirterek, onlar benim uğurum’ dedi.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Partiye Ali Biçim, Aslı Bekiroğlu, Çağrı Telkıvıran, Demet Özdemir, Mesut Can Tomay, Murat Ceylan, Özgür Aras, Tolga Akış, Zeynep Bastık gibi birçok isim katıldı.

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Gece’ye katılanlara ait fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-J1ve5iK18z

Bir 4 kişi görseli olabilir

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'AŞKIN MEVSİMİ' görseli olabilir

Bir 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

REKLAM ALANI