Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Murmansk’ta Birleşik Rusya aktivistleri emeklilere Yeni Yıl hediyeleri dağıttı

Murmansk’ta Birleşik Rusya aktivistleri emeklilere Yeni Yıl hediyeleri dağıttı
02.01.2024
A+
A-

Murmansk’ta Birleşik Rusya aktivistleri emeklilere Yeni Yıl hediyeleri dağıttı

Etkinlik “Gümüş Ağaç” kampanyası kapsamında düzenlendi
Parti aktivistleri Murmansk entegre sosyal hizmetler merkezini ziyaret ederek mahallelerine 40’tan fazla hediye verdi. Setlerde sıcak tutacak giysiler, çay takımları, tatlılar ve yılbaşı süsleri yer alıyor.

Ayrıca parti aktivistleri yalnız emeklileri – Tatyana Vasilievna Ryzhova ve Svetlana Mikhailovna Isakova – ziyaret etti .

 

Tatyana Ryzhova, “İyiliğiniz için teşekkür ederim, size huzurlu bir Yeni Yıl, ailede huzur ve hayatta neşe diliyorum” dedi.

” Eski Nesil ” parti projesinin, yaşlı vatandaşlar – yatan hasta sosyal hizmet kurumlarının sakinleri ve yalnız yaşlılar – için yararlı şeyler toplamak amacıyla Tüm Rusya yardım etkinliği “Gümüş Ağaç” ı başlattığını hatırlatalım . Sıcak tutan battaniyeler, nevresimler, havlular, hijyen ürünleri, eşofmanlar, sabahlıklar ve raf ömrü uzun olan ürünleri hediye olarak getirebilirsiniz. Bu, yaşlı insanlar için Yeni Yıl hediye setleri oluşturmak için kullanıldı.

#Murmansk bölgesi
#bölgeler
#partproje
#Eski jenerasyon
#terfi
#gümüş ağacı
#Yılbaşı
#Sunmak
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-murmanske-aktivisty-edinoj-rossii-peredali-pensioneram-podarki-k-novomu-godu

REKLAM ALANI