SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, 20 Ocak (20 Yanvar) Katliamı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Bazı günler vardır bir milletin yüreğinde kara bir ok gibi saplanır kalır. Ne acısı diner, ne unutulur. Yıllar geçer o günün, o gecenin kanayan yarası iyileşmez.
1990 yılında Bakü’de bir millet tek yürek olmuş, bağımsızlık için bir araya gelmişti. Silahsız sivil halkı Rus tankları genç, yaşlı, kadın, çocuk ayırt etmeden katlederken onlar kadar bizim de canımız yanmıştı. 137 masum Azeri kardeşimizin şehit olduğu o gece yaşanan derin acı bugün de aynı şekilde yüreğimizi yakıyor.
Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin tarihsel hafızamızda yer eden bu yara hep taze kalacak. Dost ve kardeşimiz Azerbaycan halkıyla sevinçlerimiz kadar bağımsızlık yolunda yaşadığı bu kara günün acısını da paylaşıyor, şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum.”
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
OBT Danışmanlık’tan Uluslararası Ticarette Stratejik ABD Yapılanması
«Молодая Гвардия Единой России» организовала серию мероприятий в честь Дня российской науки
Birleşik Rusya Kadın Hareketi, Belovodsk’taki (LPR) okul çocuklarına robotların, dronların ve sinir ağlarının çalışmalarını tanıttı
Birleşik Rusya Kadın Hareketi, “Mentorlerim” projesinin ikinci sezonunu Orel’de başlattı
«Единая Россия» дала старт отчёту по народной программе
«Единая Россия», Корпорация МСП и «Опора России» запустили программу «СВОй бизнес» в Новосибирской области