Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Beraberindeki TSK Komuta Kademesi, Güvenlik Korucuları ile Bayramlaştı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Beraberindeki TSK Komuta Kademesi, Güvenlik Korucuları ile Bayramlaştı
10.07.2022
A+
A-

 

 

 

 

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Beraberindeki TSK Komuta Kademesi, Güvenlik Korucuları ile Bayramlaştı
.2022

 

 

Haberin Fotoğrafları
k18.jpg
k99.jpg
k100.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
6.jpg
11.jpg
13.jpg
15.jpg
ana foto.jpg
k1.jpg
k2.jpg
k3.jpg
k5.jpg
k15x.jpg
k18.jpg
k99.jpg
k100.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg

 

 

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile sınır hattındaki inceleme ve denetlemelerine devam ediyor.

 

 

Dağlıca’daki Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan Hudut Tabur Merkezinde Irak ve Suriye sınır hattı ile sınır ötesinde görevli birliklerin komutanları ile video telekonferans toplantısı yapan Bakan Akar daha sonra kara yolu ile Yeşiltaş’taki 1’inci Motorlu Piyade Tabur Komutanlığına geçti.

Sarp arazilerin bulunduğu yollardan geçen Bakan Akar, komutanlığa gelişinde Tören Mangasını selamladı, Şeref Defteri’ni imzaladı.

Daha sonra faaliyetlere ilişkin brifing alan, talimatlar veren Bakan Akar; Güvenlik Korucuları ile de bir araya geldi.

TSK Komuta Kademesi ile birlikte korucuların bayramlarını kutlayan, onlarla tek tek sohbet eden Bakan Akar, “Türkler ve Kürtler kardeş. Biz yüzlerce yıldır ekmeğimizi, suyumuzu paylaşıyoruz. Bunun en güzel kanıtı şehitlikler. Hep birlikte, yan yana yatıyoruz. Bu vatanı hep beraber kurduk, hep beraber yaşatacağız. Fitneye, fesata fırsat vermeyeceğiz. Türkiye’nin doğusu ve batısı arasında hiçbir fark yok. Edirne ne ise Van o, Van ne ise Hakkâri o, Hakkâri ne ise Samsun o. Hepimiz bir ve beraberiz.” ifadelerini kullandı.

85 milyonu terör belasından kurtarmak konusundaki kararlılıklarını yineleyen Bakan Akar, “Bir ülkeyi o milletin evlatları korur. Türk’ü, Kürt’ü, Arap’ı hepsi bu vatanı kurdu, korudu. Bu teröristlerin arkasında kim olursa olsun bu mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bakan Akar ve Komutanlarla bayramda bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Güvenlik Korucuları da “Bu Al Bayrağın altında yaşayan vatandaşlarız hepimiz.” dedi.

MSB

kaynak:https://www.msb.gov.tr/SlaytHaber/972022-24086

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI