Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

MEHMET TAŞ `TAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

MEHMET TAŞ `TAN BABALAR GÜNÜ MESAJI
17.06.2022
A+
A-

MEHMET TAŞ `TAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taş, yayınladığı kutlama mesajında;

Ailesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, sevgi ve saygının aile içerisinde perçinlenmesini sağlayan, varlıklarıyla hayatımızın en önemli parçaları olan Babalarımızın hakkını ödeyemeyiz diyen Başkan Taş, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Ailede huzurun ve mutluluğunun devamlılığı yönünde elinden gelen her şeyi yapan ve ömrünü bizler için vakfeden babalarımız, yüreklerinde taşıdıkları sevgi, şefkat, merhamet ve hoşgörüyü evlatlarından hiçbir zaman esirgemezler.

Ailenin temel direği olan babalarımız, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.

Varlıklarıyla ailesine güç veren şefkat ve merhamet abideleri babalarımızı, sadece yılın bir günü değil, hayatımızın her anında anmak, onlara sevgimizi göstermek çok doğru olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren, bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, aziz vatanımızın bekası için feda eden başta şehit babaları olmak üzere, tüm babaların ve baba adaylarının, Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI