Harran İlçesinde Kanaat önderi 1453 Kral Medya Yayın Grubu Karaköprü İlçe Temsilcisi Gazeteci İş İnsanı M. Türki Gündoğan, Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.
İş İnsanı M. Türki Gündoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Hayatımızda bıraktığı hatıralar ve kazanımlarla gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile yeni yılı karşılıyoruz.
Yeni yılda, umutlarımızı tazeleyerek, hedeflerimize ulaşmak için çok çalışıp, başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere sivil toplum kuruluşları yanında toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek ilimiz ve ülkemizin gelişmesi için daha çok çalışmalıyız.
Bu anlamda en büyük gayemiz sevgi ve hoşgörüsü ile dünyanın gıpta ettiği ilimizin her alanda daha mutlu insanların yaşadığı bir il haline gelmesini sağlamaktır.
Sahip olduğumuz bu güzel ülkenin güçlü ve aydınlık bir geleceğe kavuşması için birey olarak sorumluluklarımızın bilinci içerisinde yeni yılı kutluyor; 2025 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli Şanlıurfalı hemşerilerime sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini temenni ediyorum.”
M. TÜRKİ GÜNDOĞAN-KARAKÖPRÜ
OSMANLI ÜLKÜ HAREKETİ FEDERASYONU TEŞKİLAT BAŞKANI MUSA APAYDIN’DAN ALTAŞ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Сторонники «Единой России» проверили автовокзал в Ханты-Мансийске на предмет доступности для маломобильных жителей
OSMANLI ÜLKÜ HAREKETİ FEDERASYONU TEŞKİLAT BAŞKANI MUSA APAYDIN: “CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
По партпроекту «Чистая страна» в Пензенской области организовали музыкальный фестиваль
Активисты «Единой России» провели в районах Чечни экологические акции
“Rusya’nın Gücü” satranç maratonu turnuvası Blagoveshchensk’te düzenlendi