Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Leyla Yıldırım’dan Pozitif Tüyolar

Leyla Yıldırım’dan Pozitif Tüyolar
07.04.2021
A+
A-

Leyla Yıldırım’dan Pozitif Tüyolar

Influencer Leyla Yıldırım, hayatta pozitif olmanın ve gülümsemenin öneminden bahsederek, huzuru artırmak için izlenen yolda karşılaşılabilecek engeller hakkında konuştu.

Kendisinin genelde pozitif tarafının ağır bastığını söyleye Leyla Yıldırım, “Telefonda konuşurken hatta mail veya mesaj yazarken bile gülümserim ki karşı tarafa enerjim geçsin” ifadelerini kullandı.
Empati yapmanın insan ilişkilerindeki önemine de değinen Yıldırım, “Karşımdakini olduğu gibi kabullenmeyi öğreneli uzun zaman oldu” diyerek, huzurunu artırmak için izlediği yolun kimi zaman ‘yumuşak karnı’ haline geldiğini şöyle anlattı:
“Farkettim ki hayatımdaki huzuru arttırmak için ilerlediğim bu yol karşımdakiler için yumuşak karnım olabiliyor. Kimse kırılgan olduğu kadar kırdığının farkında değil sanırım. Hassasiyet göstermediğin her konuda hassasiyet beklemek ne kadar kolay. Karşındakini sırf o an sen mutsuzsun diye demoralize etmek, kötü hissettirmek…”

HERKESE ÖRNEK BİR AİLE!
Leyla Yıldırım’ın sosyal paylaşım uygulaması Instagram’da eşi Halit Yıldırım ve oğulları Aras Bulut Yıldırım ile paylaşımlara da beğeni yapıyor. Yıldırım ailesi eğlenceli halleri ve gülen yüzleriyle de takipçilerine mutlu bir tablo sunuyor.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI