
KW Orsa Profesyonel Gayrimenkul İzmir Urla ve Çanakkale Biga`dan Gayrimenkul Uzmanı Arazi Yatırım Uzmanı İş İnsanı Mehmet Taş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Arazi Yatırım Uzmanı Mehmet Taş, mesajında şu ifadelere yer verdi:
Basın kuruluş ve mensuplarımız; demokratik bir toplumun öncelikli unsurlarından biri olan halkın doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkını etkin olarak kullanmasına aracılık ederek oldukça önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedir.
Başta internet ve sosyal medya olmak üzere bilgiye ve habere erişimin çeşitlendiği ve kolaylaştığı günümüz dünyasında, halkı doğru ve tarafsız haberle hızlı bir şekilde buluşturan gazetecilerimizin yaptıkları görevin önemi daha da artmaktadır.
Bu düşüncülerle, mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini özveriyle yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

The President took part in the 12th Summit of the Organization of Turkic States

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Azerbaycan’ın Gebele kentinde düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Devlet Başkanları 12. Zirvesinde konuşma yaptı

Presentation of Letters of Credence by the Ambassador of Tajikistan

Birleşik Rusya Genç Muhafızları, Birleşik Abhazya partisiyle işbirliği anlaşması imzaladı.

Evgeny Revenko: Bazı Avrupa liderlerinin saldırgan söylemleri karşısında Vladimir Putin, tüm insanlığın kaderi konusundaki sorumluluğunu ortaya koyuyor.

«Молодая Гвардия Единой России» заключила соглашение о сотрудничестве с партией «Единая Абхазия»