Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

KITIRCIK PİDE ŞİMDİ ÇANKAYA TURAN GÜNEŞ SANCAK MAHALLESİNDE

KITIRCIK PİDE ŞİMDİ ÇANKAYA TURAN GÜNEŞ SANCAK MAHALLESİNDE
12.06.2021
A+
A-

LEZZETİN GÜLEN YÜZÜ KITIRCIK PİDE
Kıtırcık Pide Et Kasap ve Kebap Yönetim Kurulu Üyeleri Necati Şahbaz, Yılmaz Yıldırım ve Mehmet İliker `in Başkent Ankara da farklı bir pide çeşidi ile adlarından söz ettiriyorlar.

Açıklama yok.

Başkent Ankara da Kendi Markasını oluşturan KITIRCIK PİDE Şimdi Şimdi Çankaya turan güneş sancak mahallesinde. Etli pide ve kebap çeşitleri seven insanların uğrak yeri Kıtırcık Pide Et Kasap ve Kebap ustaların özene özene yapmış oldukları etli pide ve kebap çeşitleri tadan kişiler yeniden uğrak yeri olarak devam ediyor.

Açıklama yok.

Ankara’da odun ateşinde pide molası
2016 yılında Altındağ mobilyacılar sitelerde kurulan KITIRCIK pide kendi sınırını aşıp Ankara’da beklentinin üzerinde marka olduğu gibi çoğu söktürde bu iş için kolları sıvadı. Kıtırcık pide kendine öz lezzet ve reçetesi ile diğerinden farklı olduğu daima gösterdi. Kıtırcık pide et yemeyen müşterilerin ide düşünmüş olup kaşarlı özel peynirli mantarlı ve sebzeli pideside muazzam lezzettedir.

Açıklama yok.

kıtırcık pide yiyenlerin bile bunların arasında karar vermekte zorlandığını gördük. Bu pidenin özelliği ince hamurlu ve etlerimizi günübirlik kendi ustalarımızla seçiliyor. Bu 70 – 75 cm uzunluğundaki pidemizin ince uzun olduğu gibi yakmadan Kıtır kıtır özelliğe sahiptir.

Açıklama yok.

Şimdi Çankaya turan güneş sancak mahallesinde
Kıtırcık pide kurucularından Necati Şahbaz ve Yılmaz Yıldırımın yanı sıra kasap (et ve tavuk) ve Alım satım müdürü Mehmet ilker kendi besi çiftliğinden kendi elleri ile seçip en iyi ürünleri reyona koymak için Sitelerde a,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,dını duyuran kıtırcık pide şimdide Çankaya 509 sokakta faaliyete başladı. Bu yerde tek fark ise kendi kasap ürünlerin ide restorana yerleştirip çiğ olarak satışa sunuyor. Bu sistem Türkiye’de çok az sayıdadır. Müşteri kendi yemeğininin nasıl olduğunu görüyor, isterse şunu şunu pişirirmisiniz diyor. Nasıl doğrandığın bile gönül rahatlığla gözlemliyor. Hatta ve hatta müşteriler aynı ürünü isterse evine çiğ olarak bile evine götürüyor veya istiyor…

Açıklama yok.

Bakır kâsede özel soslu mercimek çorba
Kıtırcık pide mekânına özel yemekleri arasında yer alan bakır kâsede çorbayı mutlaka denemenizi tavsiye ederim. İçindeki sosu sütü ve kıvamını tutturmak yanı sıra Ankara oyun havaları oynayan usta dansçıların kullandığı şimşir tahta kaşıkla çorbanın geleneksel yöremizi hatırlatıp keyifle sunum yapılıyor. O yanındaki küçük gobit ekmeleri konuşmuyorum bile.

Açıklama yok.

Dört lezzet aynı hamurda
Bu çeşitlerin yanı sıra hayal gücü ile kıtırcık’ı birleştirip 70-75 cm uzunluğundaki pideye kıtırcık (kuşbaşı), peynirli, kıymalı ve sebzeliği birleştirilmiştir. Bunlar farklı pişme zamanı olduğu halde tek hamurda pişmesi beni hayrete bıraktı. Bunu size anlatmam için kesinlik le denemeden gitmeyin derim.

Açıklama yok.
Yabancı misafirler
Kıtırcık pide yabancı misafirleride düşünmüş menüde yabancı dillere çevirmiştir. Herkes ama herkes gönül rahatlığı ile misafirleri getirebilir nezih ve sıcakkanlı bir ortamda pidesi yiyebilir sohbetini yapabilir.

Açıklama yok.

Menüler
Zengin ızgara çeşitleri
Kuşbaşılı, Kıymalı, Peynirli, Sebzeli, Pantarlı, Ispanaklı, Kavurmalı, Pastırmalı, Sucuklu ve Pideye Dair her şey yok yok Kıtırcık pide `de

Kebap Çeşitleri: Adana Kebap, Urfa Kebap, Beyti, Çökertme, Köfte, Tavuk Izgara, Tavuk Şiş, Kuzu Pirzola, Kuzu Şiş, Biftek, Kebap Çeşitleri ile her şey yok yok Kıtırcık pide `de

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI