ALMANYA’NIN KİEL ŞEHRİNDE HORTUM DEHŞETİ!
Almanya’nın kuzeyindeki Schleswig-Holstein eyaletinin kıyı kenti Kiel’de oluşun hortum nedeniyle çok sayıda kişinin yaralandığı ve birçok binanın hasar gördüğü bildirildi.
Alman basınında yer alan haberlere göre, Kiel kıyı şeridinde Hortum meydana geldi. Bir kürek takımının, kayıklarını sudan çıkardıkları sırada hortuma yakalandığı belirtilen haberde, birçok kişinin denize savrulduğu, bazı kişilerin yardım için suya atladığı ve çevredekilerden yaralananlar olduğu ifade edildi.
Haberde, hortum nedeniyle 4’ü ağır çok sayıda kişinin yaralandığı, yaralıların çevredeki hastanelere kaldırıldığı belirtildi. Kiel’in Meimersdorf ve Gaarden ilçelerinde bazı binaların çatılarının uçtuğu, ağaçların kökünden söküldüğü kaydedildi.
PROF. DR. ABDURRAHİM VURAL- ALMANYA
Birleşik Rusya Genç Muhafızları aktivistleri, XIV. Paralimpik Kış Oyunlarından 12 madalya ile dönen Rus Paralimpik takımını karşıladı
Birleşik Rusya, üçüncü kez düzenlenen tüm Rusya çapındaki “En İyi Ev. En İyi Bahçe.” yarışmasının kazananlarını ödüllendirdi
SON PARTİ GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU`NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
MEHMET TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
ŞANLIURFA İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI HASAN EYYÜPOĞLU`NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Birleşik Rusya, KOBİ Şirketi ve Opora Rossii’nin (SVOI Rossii) “Kendi İşiniz” programı Kurgan ve Omsk bölgelerinde başlatıldı