Jandarma’dan ‘’Ayyıldız’’a Vefa
Vali Münir Karaloğlu, İl Jandarma Komutanlığı yerleşkesinde yenilenerek şehit ‘’Hacı Osman Ayyıldız’’ın adı verilen sosyal tesisin açılış törenine katıldı.
İl Jandarma Komutanlığı yerleşkesinde bulunan ve personelin ihtiyacını karşılamakta yetersiz kaldığı için yenilenen sosyal tesisin açılışı yapıldı.
Vali Karaloğlu, açılışta yaptığı konuşmada, personele moral, motivasyon sağlaması açısından bu mekanların ihtiyacı karşılaması gerektiğini söyledi.
Tesise 2016’da Dicle’de şehit olan Hacı Osman Ayyıldız’ın adının yaşatılmasının önemli bulduğunu ifade eden Karaloğlu, şöyle konuştu:
‘’İl Jandarma Komutanlığımızda çalışan arkadaşlarımızın hem gün içerisindeki hem de hafta sonu kendi çoluk çocuğuyla da gelip burada zaman geçirebilecekleri bir mekâna dönüştürüldü. Bütün çalışma arkadaşlarımız burayı güle güle kullansınlar.”
Açılışa, Jandarma Bölge Komutanı Tümg. Dr. Fuat Güney, 8. Ana Jet Üs Komutanı Tuğg. Ali Özmen, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Mustafa Erdem, Başsavcı Vekili Hakan Hançer, İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve yetkililer katıldı.
Kaynak:http://www.diyarbakir.gov.tr/
Seyyar Eczanelerde İlaç Satışı Deneyi. Andrey Isaev tarafından yazılan makale
Эксперимент по продаже лекарств в передвижных аптеках. Статья Андрея Исаева
Birleşik Rusya, ücra köylerde ilaçlara erişim sorununu çözmeye yardımcı olacak
«Единая Россия» поможет решить проблему доступности лекарств в отдалённых населённых пунктах
Vladimir Yakushev, Birleşik Rusya ile Sırp Halk Partisi arasındaki işbirliğinin stratejik önemini vurguladı
Владимир Якушев подчеркнул стратегический характер сотрудничества «Единой России» и Сербской народной партии