Jandarma’dan ‘’Ayyıldız’’a Vefa
Vali Münir Karaloğlu, İl Jandarma Komutanlığı yerleşkesinde yenilenerek şehit ‘’Hacı Osman Ayyıldız’’ın adı verilen sosyal tesisin açılış törenine katıldı.
İl Jandarma Komutanlığı yerleşkesinde bulunan ve personelin ihtiyacını karşılamakta yetersiz kaldığı için yenilenen sosyal tesisin açılışı yapıldı.
Vali Karaloğlu, açılışta yaptığı konuşmada, personele moral, motivasyon sağlaması açısından bu mekanların ihtiyacı karşılaması gerektiğini söyledi.
Tesise 2016’da Dicle’de şehit olan Hacı Osman Ayyıldız’ın adının yaşatılmasının önemli bulduğunu ifade eden Karaloğlu, şöyle konuştu:
‘’İl Jandarma Komutanlığımızda çalışan arkadaşlarımızın hem gün içerisindeki hem de hafta sonu kendi çoluk çocuğuyla da gelip burada zaman geçirebilecekleri bir mekâna dönüştürüldü. Bütün çalışma arkadaşlarımız burayı güle güle kullansınlar.”
Açılışa, Jandarma Bölge Komutanı Tümg. Dr. Fuat Güney, 8. Ana Jet Üs Komutanı Tuğg. Ali Özmen, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Mustafa Erdem, Başsavcı Vekili Hakan Hançer, İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve yetkililer katıldı.
Kaynak:http://www.diyarbakir.gov.tr/
Moskova’nın Birleşik Rusya partisi, ön oylamaya katılan SVO savaşçılarına kapsamlı destek veriyor
При участии «Единой России» в Ставропольском крае состоялся фестиваль «Сила России — в единстве народов»
Birleşik Rusya, Sevastopol’deki bir okulda, SVO katılımcısı onuruna bir Kahraman Masası açılışı yaptı
«Единая Россия» открыла Парту Героя в севастопольской школе в честь участника СВО
Birleşik Rusya, Sahalin Adası’ndaki gençler için bir kariyer rehberlik sistemi başlatıyor
«Единая Россия» запускает на Сахалине систему карьерной навигации для молодёжи