Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

HÜSEYİN KIRAN `DAN KADİR GECESİ MESAJI

HÜSEYİN KIRAN `DAN KADİR GECESİ MESAJI
25.04.2022
A+
A-

Güneydoğu Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneği (GUMED ) Şehitkâmil İlçe Başkanı Hüseyin Kıran, “Kadir Gecesi” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kıran mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Mübarek Ramazan Ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan Ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bu mübarek gecede, bu güzel Vatanda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimiz ve felaketlerle boğuşan yakın ve uzak çevremizdeki ülkelerde yaşayan tüm Müslümanlar ve hatta tüm insanlar için sevginin, barışın ve huzurun olması en büyük dileğimizdir”.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta hemşerilerimiz olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu Gecenin Ülkemize, tüm İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur ve mutluluklar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Allah Vatanımıza, Bayrağımıza, Devletimize, Milletimize, Birlik ve Beraberliğimize göz dikenlere fırsat vermesin.

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

REKLAM ALANI