Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

HÜSEYİN KIRAN `DAN AHİLİK HAFTASI MESAJI

HÜSEYİN KIRAN `DAN AHİLİK HAFTASI MESAJI
13.09.2021
A+
A-

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci iş Adamı Hüseyin Kıran, Ahilik Kültür Haftası dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Kıran mesajında;

”Tarihi 13.yüzyıla kadar uzanan ve kurulduğu günden bu yana; esnaflarımıza, toplumumuza yol gösteren Ahilik Teşkilatı dayanışmanın ve kardeşliğin en somut örneğidir.

Öncelikli amacı dürüst esnaf yetiştirmek olan teşkilat; esnaflardan başlayıp tüm topluma yayılarak toplumun ahlaklı, düzenli ve dürüst olmasında bir rol model olmuştur. Ticarette ölçülü ve doğru olmayı esnaflara aşılayan bu yapılanma, sosyal hayatta düzeni birlik ve beraberliği sağlamıştır. Anadolu insanını ticaret, sanat ve ekonomi alanlarında yetiştirerek toplumsal kalkınmayı sağlamıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle bu önemli teşkilatı kurarak toplumumuza üretmeyi, kardeşliği, dayanışmayı, dürüstlüğü aşılayan Ahi Evran-ı Veli’yi rahmetle ve minnetle anıyor, ebediyete intikal etmiş esnaflarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ahilik Haftası’nın esnaflarımıza ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, esnaf ve sanatkarlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum ” ..

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

REKLAM ALANI