Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

HALİLİYE’DE RİSKLİ VE METRUK YAPILARA YER YOK

HALİLİYE’DE RİSKLİ VE METRUK YAPILARA YER YOK
22.05.2022
A+
A-

HALİLİYE’DE RİSKLİ VE METRUK YAPILARA YER YOK

Bir yazı görseli olabilir
Haliliye Belediyesi tarafından riskli olduğu tespit edilen metruk yapılar, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda alınan güvenlik tedbirleri eşliğinde yıkılıyor.

Bir 1 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından riskli ve metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor.
İlçe genelinde yürütülen saha çalışmaları ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda riskli ve metruk yapı tespit çalışmaları devam ediyor. Teknik ekipler tarafından yapılan saha çalışmalarının ardından riskli olduğu tespit edilen metruk yapılar bir bir inceleniyor. İncelemesi tamamlanan yapılar tahliye işleminin ardından yıkılıyor.

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir
Bu kapsamda Yapı Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekipler son 1 ay içerisinde ilçedeki 5 metruk ve riskli yapının tespitini sağladı. Yavuz Selim Mahallesi, Şair Nabi Mahallesi, Şehitlik Mahallesi, Bamyasuyu Mahallesi ve Süleymaniye Mahallesinde tespiti yapılan riskli ve metruk meskenlerin yasal sürecinin tamamlanmasının ardından, yıkım çalışmaları alınan güvenlik tedbirleri eşliğinde gerçekleşti.

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir

Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise tespiti yapılan ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine Haliliye’nin riskli ve metruk yapılardan arındırılacağı ve çalışmaların devam ettiği belirtildi.

 

REKLAM ALANI