Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

HALİLİYE BELEDİYESİNDE KADINLAR İÇİN KURS DÖNEMİ BAŞLADI

HALİLİYE BELEDİYESİNDE KADINLAR İÇİN KURS DÖNEMİ BAŞLADI
10.10.2023
A+
A-

TARİH 10.10.2023
İLETİ NO 238
KONU HALİLİYE BELEDİYESİNDE KADINLAR İÇİN KURS DÖNEMİ BAŞLADI
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

HALİLİYE BELEDİYESİNDE KADINLAR İÇİN KURS DÖNEMİ BAŞLADI

 

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi bünyesindeki Milletevlerine hem meslek öğrenmek hem de hoş zaman geçirmek isteyen kursiyerlerin ilgisi yoğun oluyor. Annelerin eğitim gördüğü, çocuklarının da akranlarıyla kreşte eğlendiği Milletevlerinde kurs kayıtları ise devam ediyor.

 

Bir 6 kişi, hastane ve yazı görseli olabilir

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, kadınlara yönelik pozitif ayrımcılıklarını hizmete sunduğu merkezler ile devam ettiriyor.

 

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları ile hayatın her alanında kadınların yanında olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Milletevleri ve bünyesindeki Merkezler ile kadınlara yönelik meslek edindirme ve hobi kurslarını hizmete sunuyor. Ahmet Yesevi, Süleymaniye ve Sırrın Milletevinde el sanatları, dikiş nakış, kuaför, okuma yazma ve Kur-an’ı Kerim kurslarına katılan kadınlara, usta öğreticiler tarafından teorik ve uygulamalı eğitimler veriliyor. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği bu kurslara çocuklarıyla katılan anneler ise çocuklarını kreşe bırakmanın rahatlığını yaşıyor. Kreş hizmetinin de sunulduğu Milletevlerinde; anneler kurslardan aldıkları eğitimlerle meslek öğrenirken, çocukları da akranlarıyla eğlenceli zaman geçirmenin keyfini yaşıyor. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği kurslarda hem meslek öğrendiklerini hem de ev ekonomisine katkı sağladıklarını kaydeden kursiyer kadınlar, sağlanan bu imkanlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür ediyor. Ahmet Yesevi, Süleymaniye ve Sırrın Milletevindeki el sanatları, dikiş nakış, kuaför, okuma yazma ve Kur-an’ı Kerim kurslarını başarıyla tamamlayan kadınlara ise kurs sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriliyor.

 

Bir 6 kişi, çocuk, çocuk oyuncağı ve yazı görseli olabilir

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; kurslara kayıtların devam ettiği ve kursiyerlerin Milletevlerine başvuru yapmaları gerektiği ifade edildi.

 

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

FTP Adresimiz:

Sunucu: 213.14.45.58

Kullanıcı adı: basin

Şifre: 123987

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

Bir 6 kişi, hastane ve yazı görseli olabilir

 

REKLAM ALANI