Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Göbekli Tepe Kültür evinde incelemelerde bulundu

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Göbekli Tepe Kültür evinde incelemelerde bulundu
21.04.2021
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Göbekli Tepe Kültür evinde incelemelerde bulundu

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karşıyaka Mahallesinde inşaat çalışmalarının hızla yükseldiği Göbeklitepe Kültürevinde incelemelerde bulundu.

Resim önizlemesi

Çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerinin altını çizen Başkan Canpolat, “Hızlı bir şekilde çalışmalarımız ilerliyor. En kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Resim önizlemesi

Başkan Mehmet Canpolat, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ve teknik ekiple birlikte geçtiğimiz aylarda temeli atılan Karşıyaka Mahallesindeki Göbeklitepe Kültürevinin inşaat çalışmalarını inceledi. İçerisinde kütüphane, gastronomi, eğitim merkezi ve konferans salonu bulunan merkezin inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Başkan Canpolat, merkez içerisinde de incelemelerde bulundu.

Resim önizlemesi
Çalışmaları yürüten işçilerle de sohbet eden Başkan Mehmet Canpolat, yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Karşıyaka Mahallemizde Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ile birlikte kısa bir süre önce temelini attığımız Göbeklitepe Kültürevinin çalışmalarını inceledik. Hızlı bir şekilde çalışmalarımız ilerliyor. En kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

Resim önizlemesi

İçerisinde konferans salonu, kütüphane, meslek edindirme ofislerinin, gastronomi ofislerinin bulunduğu Göbeklitepe Kültürevini vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Durmadan, yorulmadan Haliliye Belediyesi olarak gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.”

Başkan Mehmet Canpolat, açıklamalarının ardından inşaat alanından ayrıldı.

PROJEDE NELER VAR?

Göbeklitepe Kültürevinde planında, 150 kişilik kütüphane, gastronomi eğitimleri için 6 adet atölye, meslek edindirme kursları kapsamında 8 adet atölye, 152 kişilik konferans salonu ile fuaye alanı yer almakta.

REKLAM ALANI