
Artuklu 1071 Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Murat Kırmızıoğlu Gercüş’te 100 öğrenciye kışlık giyim ve ayakkabı yardımında bulundu.
Başkan Murat Kırmızıoğlu konu hakkında Yaptığı Açıklamasında şunları söyledi . Her yıl bölgede binlerce öğrenciye yardım yapmaktayız. bugünde Batman Gercüş İlçemizde 100 öğrenciye bu yardımlardan faydalandırmak için Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner` in daveti üzerine buraya geldik.
bu yardımın yapılması için vesile olan başta Başkan Şefik Öner .Milli Eğitim Müdürü Şahabettin Konak, Okul müdürü ve Yönetim ile tüm hayırsever kere teşekkür ederim dedi.
SEYİTHAN ÖNER-GERCÜŞ

Birleşik Rusya, Ulyanovsk’ta mobil tıbbi muayeneler düzenledi

Делегация «Молодой Гвардии Единой России» встретилась с замдиректора Управления международного сотрудничества Тибетского автономного района КНР Лю Шусэнем

“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları”, Samara bölgesindeki sanayi ve eğitim kuruluşlarıyla işbirliği anlaşmaları imzaladı

«Молодая Гвардия Единой России» подписала соглашения о сотрудничестве с промышленными и образовательными организациями Самарской области

Birleşik Rusya ve MGER gönüllüleri, Astrahan’da çöken bir binanın mağdurlarına yardım ediyor

Волонтёры «Единой России» и МГЕР помогают пострадавшим в результате обрушения дома в Астрахани