
GERCÜŞ ZİRAAT ODASI BAŞKANI ŞEFİK ÖNER `DEN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI
Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü yürekten kutluyorum.
Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. Bu duygularla, Başta alın terleri ile toprağı yoğuran emekçi çiftçilerimizin, ülkemizin kalkınması ve gelişmesine büyük katkı sağlayan tüm emekçilerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü’ kutluyorum.
1 Mayıs’ın alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, özveri ile çalışan ve üreten vatandaşlarımız arasındaki birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyor, bütün emekçilerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Derbent’te Emekliler İletişim Merkezi açıldı

В Москве состоялся молодёжный турнир по киберспорту среди сторонников «Единой России»

При поддержке «Единой России» ветераны СВО из Орла и Калуги прошли курс подготовки к открытию собственного дела

Ilham Aliyev, President of the Republic of Azerbaijan, made a phone call to Shavkat Mirziyoyev, President of the Republic of Uzbekistan

İlmin Sonsuz Ufuklarına Yolculuk: Tümkuv Gnl. Bşk. Yrd. Burak ŞİMGA’dan Azim ve İrfanla Yoğrulmuş Bir Başarı Öyküsü

Presentation of copies of the Credentials of the Ambassador of Сhina