Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ

GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ
09.10.2021
A+
A-

Traitlonun zor bir spor dalı olduğunu ifade ederek kişisel yetenekleriyle ve disiplinle çalışarak önemli başarılar elde eden sporcuları kutlayan Cumhurbaşkanı Tatar, ağır koşullarda yapılan triatlonun cesaret ve sıkı çalışma gerektirdiğinin altını çizerek KKTC’nin özelde triatlon daha genel ölçekte de tüm spor branşları için gerekli altyapı ve doğal koşulların uygun olduğunu ifade etti.
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

 

“GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Sunulan olanaklardan gençlerin faydalanmasının gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Tatar, devlet olarak gençlerin önünü açmaya devam edeceklerini vurgulayarak, elde ettİkleri başarılarla KKTC bayrağını dalgalandıran gençleri tebrik etti. “KKTC’nin böyle başarılara ihtiyacı vardır. Halkımız bu başarıları takdir ediyor” şeklinde konuşmasına devam eden Cumhurbaşkanı Tatar, insan haklarına aykırı çağ dışı izolasyonlara rağmen Kıbrıs Türkü’nün dayanışarak direneceğini ve nice başarılar elde edeceğinin altını çizdi.

“ÖNÜMÜZ AÇIK”
Kabulde hazır bulunan, Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı ve aynı zamanda Triatlon Federasyonu Organizasyon Komitesi Başkanı Sertaç Bozatlı da 10 sporcuyla yer aldığımız Türkiye Triatlon Şampiyonası’nda 6 sporcumuzun kürsüye çıkma başarısını gösterdiğini ifade ederek KKTC’de elit seviyede birçok alanda sporcu yetiştirildiğini vurguladı. Bozatlı, triatlon sporunun önünün açık olduğuna dikkat çekerek, KKTC’li sporcuların bu branşta ambargoları delerek uluslararası platformlarda büyük başarılar elde etmeye devam edeceğine inanç belirtti.

KAYNAK:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskanimiz-ersin-tatar-alanyada-duzenlenen-turkiye-triatlon-sampiyonasina-katilan-kktcli-8901

REKLAM ALANI