Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü ile Diyarbakır Orman İşletme Müdürlüğü Lice Örtülü – hedik ve şenlik Toprak Muhafaza ve Ağaçlandırma sahasına atılan 1 milyon Badem ve Meşe Palamudu tohumları çimlenmeye başladı.
Şanlıurfa Orman Bölge Müdürümüz Cevdet ÇİÇEK, 2020 yılı Örtülü – hedik ve Şenlik Toprak Muhafaza ve Ağaçlandırma sahasına 1 milyon Badem ve Meşe Palamudu tohumları, Nisan-Mayıs ayı itibari ile çimlenmeye başladı. İlk çimlenmelerde sahada görüldü.” Şimdi bu çimlenen fidanları bir süre izleyeceğiz. Çimlenen bu tohumlar ilerleyen süreçte Meşe ve Badem sahalarına dönüşecek.” Dedi.
HABER:ABDULLAH YİĞİT
«Единая Россия» дала старт отчёту по народной программе
Birleşik Rusya’nın “Kursk Sınırı” kampında Çağdaş Gönüllülük Tarihi Müzesi açıldı
«Единая Россия», Корпорация МСП и «Опора России» запустили программу «СВОй бизнес» в Новосибирской области
«Единая Россия» дала старт празднованию 100-летия Всероссийского общества глухих в Санкт-Петербурге
Birleşik Rusya Partisi, St. Petersburg’da Tüm Rusya Sağırlar Derneği’nin 100. yıl dönümü kutlamalarına başladı
Активисты «Молодой Гвардии Единой России» и «Волонтёрской Роты» проведут мастер-классы для детей в исторических регионах