Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Devlet başkanı Pavlodar’daki ZENITH işletmesini ziyaret etti

Devlet başkanı Pavlodar’daki ZENITH işletmesini ziyaret etti
11.08.2023
A+
A-

 

 

 

 

Olaylar

Çalışma gezileri

Devlet başkanı Pavlodar’daki ZENITH işletmesini ziyaret etti

2023

Şirket, inşaat malzemeleri üretimi ve çeşitli amaçlar için nesnelerin inşası ile uğraşmaktadır.

 

 

 

 

Kassym-Jomart Tokayev, işletmenin atölyelerini denetledi ve fabrikanın ürünleri ile tanıştı. İnşaat malzemeleri burada üretilir: beton, temel blokları, tuğlalar ve levhalar. Son zamanlarda fabrika, içme ve endüstriyel su temini için ana boru hatlarının döşenmesinde kullanılan geniş çaplı polietilen boruların üretimi için bir hat başlattı.

 

 

 

 

Yönetime göre, bugüne kadar üretim altyapısına yaklaşık 20 milyar tenge yatırım yapıldı. Tesis ayrıca kamu-özel ortaklığı esaslarına göre sosyal konut inşaatlarına da katılmaktadır. İşletme, bir dizi yeni üretim tesisi kurmayı ve devlet programları kapsamındakiler de dahil olmak üzere yılda 100.000 metrekarelik çok daireli konut binalarını faaliyete geçirmeyi planlıyor.

 

 

 

 

Fabrika çalışanları ile sohbet eden Cumhurbaşkanı Kassym-Jomart Tokayev,, yerli inşaat sektörünün geliştirilmesinin önemine değindi.

 

 

 

 

– Onurlu bir şekilde temsil ettiğiniz ekonomi sektörünün devletin desteğini alması beni çok ilgilendiriyor. Küçük ve orta ölçekli işletmelerin refahı, tüm ekonomimizin gelişimi üzerinde önemli bir etkiye sahiptir ve güçlü bir etkiye sahip olmaya devam edecektir. Bu nedenle sürekli ilgi odağımdasınız” dedi.

 

 

 

 

geri gelmek geri gelmektwitter Facebook Fok

kaynak:https://www.akorda.kz/ru/glava-gosudarstva-posetil-predpriyatie-zenith-v-pavlodare-97417

 

 

REKLAM ALANI