Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Kırsal Kalkınma Kadın Kooperatifi 4K KOOP’un 1. kuruluş yıl dönümü etkinliğine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Kırsal Kalkınma Kadın Kooperatifi 4K KOOP’un 1. kuruluş yıl dönümü etkinliğine katıldı
04.07.2022
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Kırsal Kalkınma Kadın Kooperatifi 4K KOOP’un 1. kuruluş yıl dönümü etkinliğine katıldı

“Birçok kadına çatı olacak olan 4K KOOP’un, hem kadınlarımıza hem ailelerine hem de ülkemize katkı sağlayacağından hiç şüphem yok”

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Kırsal Kalkınma Kadın Kooperatifi 4K KOOP’un Yeşilyurt’taki Pendaya Eko Garden’da düzenlenen 1.kuruluş yıl dönümüne katıldı.

Sibel Tatar, 4K KOOP’un 1. kuruluş yıl dönümünün, Uluslararası Kooperatifler Günü’ne denk geldiği bu anlamlı etkinlikte bir konuşma yaparak böylesine güzel bir organizasyonda bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu dile getirdi.

Kadınların paylaştığı gururun kendisi için de büyük bir gurur olduğunu ifade eden Sibel Tatar, kooperatifçiliğin çok zor bir görev olduğunu belirterek ülkemizde başarılı bir şekilde ilerleyip yoluna devam eden 4K KOOP’un çalışmalarını imrenerek izlediğini söyledi.
Kooperatifin esas amacının, bir arada olmak ve güçlerini birleştirmek olduğunu belirten Sibel Tatar, iyi niyet ve birlikte çalışma arzusunun, bugün bu etkinlikte de ortaya konduğunu sözlerine ekledi.
Kısa süre içerisinde pek çok dalda öncü olan kooperatifin, dünyanın şu an içinden geçmekte olduğu ekonomik krize rağmen yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu vurgulayan Sibel Tatar; devletin en büyük görevinin, başarılı kadınları ekonomiye katan bir kooperatife destek vermek olduğunu belirterek bundan asla şüphesi olmadığını ifade etti.
“Kooperatifte çalışan ve emek veren kadınlarımızın enerjisi çok güzel. Bu güzellikler içinde ortak bir çalışmayla daha birçok projeye imza atacağımıza inanıyorum. Ekonomik kalkınma, bütün dünyanın olduğu gibi ülkemizin de en önemli konularından biri. Kadınların, bölgenin kalkınması için çok büyük bir katkısı var.
Birçok kadına çatı olacak olan 4K KOOP’un, hem kadınlarımıza hem ailelerine hem de ülkemize katkı sağlayacağından hiç şüphem yok. Her zaman yanınızdayım. Birlikten çok şey doğar” diyen Sibel Tatar, emek veren bütün kadınlara ve bu güzel etkinliğin gerçekleşmesine katkı koyan herkese teşekkür etti.

Kırsal Kalkınma Kadın Kooperatifi Başkanı Deniz Solyalı da konuşmasında, kooperatifin Uluslararası Kooperatifler Günü’nde hayat bulduğunu ve şu anda, kuruluşunun 1. yıl dönümünü kutlamaktan dolayı duyduğu mutluluğu belirtti.
4K KOOP’un, gönül birliğiyle 4 farklı kadınımızla 4 farklı kategoride ve benzerlerinden biraz farklı olacak şekilde tasarlanıp kurulduğunu dile getiren Solyalı, kırsalda kalkınmanın örgütlenerek kooperatifler aracılığıyla ve kadınların ekonomiye katılımıyla mümkün olabileceğine işaret edip önümüzdeki süreçte kadınların üretim yapacağı, markalaşacağı ve ürünlerini en kaliteli şekilde üretebileceği bir atölye kurma çalışmalarına başladıklarını anlattı.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar’ın, her zaman 4K KOOP kadınlarının yanında olduğunu ifade eden Deniz Solyalı, başta Sibel Tatar olmak üzere; Türkiye Cumhuriyeti’nden destek veren yetkililere, Kooperatif Şirketler Mukayyitliği personeline, Turizm Bakanlığı ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı personeline, yerel yönetimlere, katkı koyan ilgili belediye personeline ve emeği geçen bütün kadınlara teşekkür etti.

Dosya Adı

 

Kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatarin-esi-sibel-tatar-kirsal-kalkinma-kadin-kooperatifi-9974

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI