Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar Şampiyon Melekler ekibinde yer alan öğretmen, veli ve öğrencilerin kabirlerini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar Şampiyon Melekler ekibinde yer alan öğretmen, veli ve öğrencilerin kabirlerini ziyaret etti
07.02.2024
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar Şampiyon Melekler ekibinde yer alan öğretmen, veli ve öğrencilerin kabirlerini ziyaret etti
.2024

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, 6 Şubat’ta Türkiye’de meydana gelen depremde İsias Otel’de yaşamlarını yitiren Şampiyon Melekler ekibinde yer alan öğretmen, veli ve öğrencilerin kabirlerini ziyaret etti.

 

 

Ziyarette kabirlere çiçek konuldu, dualar edildi ve ailelere başsağlığı dilendi.

Gazimağusa Kabristanlığı Şampiyon Melekler Şehitliği’nde sabah düzenlenen törenin ardından diğer bölgelerde de anma etkinlikleri düzenlendi.

 

 

Perihan Çetiner’in 14.45’te Atlılar Kabristanlığı’nda; Bedriye Yeniçeri ve Ecem Yeniçeri’nin 15.00’te Dörtyol Kabristanlığı’nda, İbrahim Yakula’nın 16.30’da Vadili Kabristanlığı’nda ve saat 17.00’de Ulukışla Kabristanlığı’nda Kaan Selim İş’in kabirleri ziyaret edildi.

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, ziyaretlerde yaptığı konuşmada 49 KKTC vatandaşının ve 53 bini aşkın insanın yaşamını yitirdiği depremin üzerinden 1 yıl geçtiğini belirterek, acının büyük olduğunu ve halen dinmediğini söyledi.

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, Şampiyon Melekleri unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını adlarını yaşatmak için çalışmaların süreceğini dile getirdi.

 

 

Yaşanan acı olayın Kıbrıs Türkü’nü birleştirdiğini ve ambargolarla haksızlıklara uğrayan halkın tek yürek olduğunu anlatan Cumhurbaşkanı Tatar, bağımsız Türk Yargısına güvendiklerini ve İsias Davası’nın takipçisi olduklarını kaydetti.

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, Miraç Kandili’nin icra edildiği bu günde Şampiyon Meleklere ve hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, ailelere ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-ve-esi-sibel-tatar-sampiyon-melekler-ekibinde-11997

 

 

 

 

REKLAM ALANI