Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı ziyaret etti.
12.01.2023
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı ziyaret etti.

“Su kaynakları, narenciyesi ve tarım faaliyetleriyle Güzelyurt, gelişmeye devam edecektir”

 

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı ziyaret ederek görüştü.
Mahmut Özçınar’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Cumhurbaşkanı Tatar Güzelyurt’un, KKTC’nin önemli bölgelerinden biri olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Tatar sözlerini şöyle sürdürdü; “Su kaynakları, narenciyesi ve tarım faaliyetleri ile Güzelyurt, gelişmeye devam eden bölgelerimizden bir tanesidir. Bu bağlamda belediye başkanı ve personel, çok başarılı çalışmalar sürdürmektedir. Yeni belediye binasının da yakında tamamlanmasıyla Güzelyurt halkına daha verimli hizmetler verilebilecektir. Güzelyurt bölgesinde yeni fidanlar da dikilmiştir. Narenciye üretiminin bu vesileyle artacağına inanıyorum. Hepinize çalışmalarınızdan dolayı başarılar dilerim.”

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da yaptığı konuşmada, ziyaretinden dolayı Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a teşekkür ederek gelişim ve değişimi yakalayabilmek, çözüm üretebilmek ve kalkınmayı sağlayabilmek için el birliği ile çalıştıklarını ifade etti.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-guzelyurt-belediye-baskani-mahmut-ozcinari-ziyaret-etti-10593

 

 

 

REKLAM ALANI