Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 3. Caretta Caretta Şenliği’ne katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 3. Caretta Caretta Şenliği’ne katıldı
15.08.2022
A+
A-

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 3. Caretta Caretta Şenliği’ne katıldı

“Çevre ve doğamızın korunması, adamızın güzelliklerini gelecek nesillere aktarabilmemiz için gösterilen duyarlılık son derece önemli”
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar dün, Lapta Belediyesi, Kuzey Kıbrıs Çevre ve Kültür Mirasını Koruma Vakfı ve Lefkoşa Merkez Lions Kulübü’nün düzenlediği ve özel gereksinimli birey ve çocukların katılımıyla Karşıyaka’da gerçekleşen 3. Caretta Caretta Şenliği’ne katıldı.

Engelli çocuk ve bireyler yavru kaplumbağaların denize ulaşımlarına tanıklık ettiği etkinlikte kaplumbağa yuvalarının tespiti ve korumaya alınması ile ilgili bilgi verildi.

Cumhurbaşkanı Tatar etkinlikte yaptığı konuşmada, büyük zaman ve emek harcanarak gerçekleşen bu duyarlılıktan dolayı memnuniyetini ifade ederek tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, Doğu Akdeniz’de yer alan adamızın güzelliklerini korumak adına yapılan çalışmaların önemine işaret ederek birlik içinde bu çalışmaların hassasiyetle sürdürüldüğünü görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Cumhurbaşkanı, KKTC’nin turizm adası olarak çevre ve doğanın korunmasında ve güzellikleri gelecek nesillere aktarmada duyarlılığı içinde olunmasının önemini dile getirdi.

Özel gereksinimli çocukların etkinliğe katıldıklarını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, Cumhurbaşkanlığı olarak Engelliler Komitesi Başkanı Ahmet Akdeniz’in girişimleriyle özel gereksinimli bireylerin önlerindeki engelleri kaldırmak için kurulan temasların ve çalışmaların devam ettiğini anlattı.

Konuşmaların ardından katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi.

 

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-3-caretta-caretta-senligine-katildi-10108

 

 

REKLAM ALANI