
Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Yurtdışı Temsilciliklerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Yıldırım, “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı.
Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Tüm insanların doğuştan hür ve eşit olduğu gerçeği üzerine inşa edilen, temel hak ve özgürlüklerin anayasası olarak nitelendirilen İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi; her insanın yasa önünde eşit olduğunu, işkenceye, kötü muameleye tabi tutulamayacağını ilan eder. İnsan hakları, demokrasi ve hukukun üstünlüğü ilkelerinin evrensel değerler olduğu gerçeği ülkemizde de tam anlamıyla özümsenmiş ve insan haklarına saygı anayasamızın değiştirilemez ilkeleri arasında yer almıştır.
İnsan hakları konusunda bugün ulaştığımız seviye ile birlikte, en yüksek evrensel değerlerden olan insan haklarının korunması ve geliştirilmesi konusunda herkesin ve her kurumun da üzerine düşen görevleri yapması gerekmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle; her alanda insan haklarının ön planda tutulduğu ve korunduğu güvenli bir gelecek temennisiyle, bütün vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum.
ENES YILDIRIM -ANKARA

В Астрахани ветераны спецоперации защитили бизнес-проекты по программе «Единой России» «СВОй бизнес»

Okullar, toplum merkezleri, avlular, yollar: Birleşik Rusya, bölgelerdeki kamu program tesislerinin onarımlarını kontrol ediyor

Активисты «Единой России» передали корма и другие вещи в приюты для животных в Омске и Запорожье

Vladimir Yakushev, SVO Gazileri ve KTO Vakfı ile birlikte Yekaterinburg’daki UAZ araçlarını Merkez Askeri Bölge askerlerine teslim etti

Birleşik Rusya, Donbass sakinlerine su ulaştırıyor

«Молодая Гвардия Единой России» и «Волонтёрская Рота» организовали в Москве и Санкт-Петербурге массовые занятия по самбо