Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Magadan bölgesindeki altı okulda 2024 yılında büyük yenileme çalışmaları başlayacak

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Magadan bölgesindeki altı okulda 2024 yılında büyük yenileme çalışmaları başlayacak
23.01.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Magadan bölgesindeki altı okulda 2024 yılında büyük yenileme çalışmaları başlayacak

2024

Fotoğraf kaynağı: Angela Udartseva/Zarya Severa gazetesi
Çalışmalar Halk Partisi programına göre yürütülecek
Palatka köyünde 2 numaralı okulun ilk ve lise olmak üzere iki binasının yenilenmesine aynı anda başlandı. Yakın gelecekte bir yüklenici seçilecek; hazırlık çalışmaları sürüyor. Yılın ikinci yarısında öğrenciler köydeki ilk okulda eğitim görecek. Onarımlar bu yıl 15 Ağustos’a kadar sürecek.

Yenileme sırasında hem iç hem de dış mekanlarda çalışmalar gerçekleştirilecek: çatı ve cephe güncellenecek. Mobilya ve ekipman alımı için fon sağlanmaktadır.

Daha önce Palatka’da 1 No’lu okul yenilenmişti.

Ayrıca bu yıl bölgesel merkez ve Yagodnoye köyündeki dört genel eğitim kurumu binası yenilenecek.

Birleşik Rusya’nın Eğitim Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü okul revizyon programı, partinin halk programının bir parçası ve 2021’de Birleşik Rusya Kongresi’nde Başkan tarafından başlatıldı. Yaklaşık 7.300 okul buna katılıyor. Tasarımdan kabule kadar işin tüm aşamaları, Birleşik Rusya ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın bölgelerde oluşturduğu ana merkez tarafından kontrol ediliyor. Bu yıldan itibaren programa yeni bölgeler de katılıyor.

Birleşik Rusya, programın uygulanması için federal bütçe fonlarının tahsisini sağladı.

 

#Magadan Bölgesi
#bölgeler
#revizyon
#okullar
#halkın programı
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-edinoj-rossii-v-2024-godu-nachnyotsya-kapremont-v-shesti-shkolah-magadanskoj-oblasti

 

REKLAM ALANI