Birleşik Rusya, vatandaşları telefon dolandırıcılarından korumak için yeni önlemler geliştirdi.
2025,
Bunların uygulanması partinin halk programının “Halk İçin Devlet” maddesindeki hükümlere uygundur.
Öneriler arasında şunlar yer alıyor: Sabit hatlı telefonlarda uluslararası aramaların varsayılan olarak kısıtlanması, ihtiyaç duyanların bağlanabilmesine olanak sağlanması, suçluların kendilerini resmi hizmetler olarak gizlemek için kullandıkları sanal santrallerin sıkı bir şekilde düzenlenmesi ve SIM kartları belirli telefonlara bağlamak için bir IMEI cihaz tanımlama sisteminin getirilmesi.
“Sürekli olarak bir halk programı uyguluyoruz ve siber dolandırıcılıkla mücadele bu programın en önemli bileşenidir. Önerilen tüm önlemler halk için tasarlanmıştır ve en savunmasız grupları korumayı amaçlamaktadır. Ortak hedefimiz, mevcut tüm teknolojik ve yasal araçları kullanarak dolandırıcılara karşı en güvenilir bariyeri oluşturmaktır. Bu öneriler, dolandırıcılıkla mücadele önlemlerinin ikinci paketinin bir parçası olarak kapsamlı bir şekilde geliştirilecektir,” dedi Devlet Duması Bilgi Politikası Komitesi Başkanı Sergei Boyarsky , Federasyon Konseyi bünyesindeki Dijital Ekonomi Geliştirme Konseyi ve Finans Piyasası Geliştirme Konseyi’nin ortak toplantısının ardından.
Milletvekili, mesajlaşma uygulamalarına getirilen kısıtlamaların ardından suçluların büyük oranda yaşlıların yoğun olarak kullandığı sabit hatlı telefonlara yöneldiğini hatırlattı.
Konuşmacı
Boyarsky Sergey Mihayloviç
Boyarsky Sergey Mihayloviç
Devlet Duması Bilgi Politikası, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Komitesi Başkanı
#Boyarsky
#DevletDuma
#faturalar
#vatandaşgüvenliği
#telefon dolandırıcılığı
Kamu resepsiyonu
Bir itiraz oluşturun
kaynak:https://er.ru/activity/news/v-edinoj-rossii-razrabotali-novye-mery-po-zashite-grazhdan-ot-telefonnyh-moshennikov
В Дзержинске Нижегородской области по партпроекту «Единой России» «Культура малой Родины» представили постановку «Турандот»
«Единая Россия» провела образовательную сессию «Женской политшколы» в Мосгордуме
Message from Asaf Atasoy, Chairman of the Board of Directors of Asfa Holding, on the occasion of Regaib Kandili
Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Atasoy `dan Regaib Kandili Mesajı
В Мончегорске Мурманской области «Единая Россия» открыла мурал в честь Героя Великой Отечественной войны
Единороссы Татарстана и Ставропольского края передали гумпомощь и новогодние подарки в города ЛНР