Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“ Cumhuriyetimizin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 105. Yıldönümünde Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki İstiklâl Mücadelesinde dönüm noktası olmuş, Milletimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır.
Yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle İstiklâl Mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.
Ülkemizin ve milletimizin en büyük zenginliği ve umut kaynağı olan çocuklarımıza armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bizim için önemli bir gündür. Bu güzel günden beklentimiz bugünümüzde ve yarınımızda hoşgörünün hâkim olması; barışın, mutluluğun ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir dünya düzenin olmasıdır.
Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; kendine güvenen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, milli ve manevi değerlerine bağlı gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak, ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir.
Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum. Coşkumuzun ve yaşama sevincimizin sürekli olması dileğiyle tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” dedi.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Vladimir Ustinov: Birleşik Rusya, vatandaşların ihtiyaçlarının farkındadır ve bunları sürekli olarak federal yetkililere iletmektedir
Konut ve toplumsal hizmetlerin kalitesinin iyileştirilmesi, inşaat sektörünün geliştirilmesi ve kamu iyileştirme programlarının genişletilmesi: Birleşik Rusya, umut vadeden girişimlerle yeni Halk Programı’nın konut bileşenini güçlendirecektir
Message from Asaf Atasoy, Chairman of the Board of Directors of Asfa Holding, on the Night of Destiny (Kadir Gecesi).
Vladimir Vasiliev: Birleşik Rusya’nın Cumhurbaşkanı tarafından belirlenen görevleri yerine getirmek için aldığı sistemli kararlar sonuç veriyor
Birleşik Rusya ve Birleşik Rusya Genç Muhafızları, füze saldırısından etkilenen Bryansk sakinlerine yardım ediyor
SON PARTİ GENEL BAŞKANI MURAT ÇOBANOĞLU`NDAN KADİR GECESİ MESAJI