Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

birçok marifetli Sinbo, 6 farklı renk seçeneğiyle evleri renklendiriyor

birçok marifetli Sinbo, 6 farklı renk seçeneğiyle evleri renklendiriyor
18.11.2021
A+
A-

Yeni yılda evinizi renklendirmek için Sinbo’ya yer açın!

Sinbo ile yeniyılı rengarenk karşılayın

Sinbo, bu yılbaşında da sevdiklerine işlevsel, marifetli ve rengarenk hediyeler sunmak isteyenlerin adresi oluyor. Elektrikli cezveden yoğurt makinesine, öğütücüden saç kurutma makinesine kadar birçok marifetli Sinbo, 6 farklı renk seçeneğiyle evleri renklendiriyor.

Sinbo, yeni retro serisi ile yılbaşında sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için özgün tasarım ve renklere sahip geniş bir ürün çeşitliliği sunuyor. Küçük boyutlarıyla dev işler başaran retro serisinde, her ihtiyaca ve zevke uygun hediye alternatifi bulmak mümkün. Tost makinesinden miksere yoğurt makinesinden öğütücüye mutfakta harikalar yaratan Sinbo’lar sıradışı renk alternatifleriyle de dikkat çekiyor. Siyah, beyaz, rose, kırmızı, krem ve mavi olmak üzere 6 farklı renk seçeneği sunan Sinbo’lara trendyol.com üzerindeki mağazadan ulaşmak mümkün.

Bülten ile ilgili daha fazla görsele link üzerinden indirebilirsiniz: https://we.tl/t-fBqR8CZAFm

Not: Görselleri yüksek çözünürlüklü olarak indirmek için üstüne tıklayın.

 

REKLAM ALANI